Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno Lukica im nije ni do koljena. Ovo je da se eto nesto promjeni, da ne budu vazda ona dvojica. To su Šumaheru uradili kad je tip bio najjaci. Promjeni pravila da ne bude dosadno.
Modric najbolji na svijetu, Mbbappe najbolji na mundijalu...onda je Vrsaljevic najbolji u Evropi
Ista ta FIFA je od Ronalda i Messija napravila nedodirljive svece, na svaki način favorizirala samo njih dvojicu i njihovo rivalstvo. Sad se ne treba čuditi što ne dolaze. Zašto bi? Nema kazne za njih, niko ne smije ni pomisliti da dirne u ova božanstva. A dobro i FIFA zarađuje na njima.
Ronaldo je za njih sve Tito, barem još koju godinu. Igra glavom, tehnika, transformacija, brzina, šut, sve ima, za razliku od ove dvojice koji ne igraju glavom, a Modrić još nema neku tehniku, a ni brzinu..Btw, sve te gale su obojici dokurčila..Biće im zadovoljstvo kad budu oni dodjeljivali nagrade mlađim igračima.
ako je neko bio nesto novo u sezoni i konstantno odličan onda je to Salah ali eto a modricu svaka cast.
Fudbal je timski sport. Da bi ponio titulu najboljeg fudbalera na svijetu, moraš bar neki trofej sa klubom ili reprezentacijom osvojiti. Ne kažem da treba osvojiti sve moguće, ali bar nešto... bar neki kup....
haha ... dva šuppka.
Messi je za Modrica TITO!
Kljunasti babunu, Usain Bolt je TITO za Justina Gatlina u utrci na 100 metara, ali to nije bilo tako 2017. godine kada je Amerikanac Justin Gatlin ispred Useina Bolta osvojio naslov svjetskog prvaka na 100 metara na atletskom SP u Londonu. Ista je stvar sa Mesijem i Modrićem.
Riječ nogomet, nije kompatibilna sa riječima kapiten, špansku, august, shvataju... Moliti ću vas da uz navedene riječi koristite riječ fudbal. Unaprijed zahvalan.
Ne smeta FIFU kad ne plaćaju porez, samo nek dolaze na nagrade i sve udure. Bolje da se pozabave malo Katarom.
pa imaju Luku Modrića neka on sad promoviše fudbal ma fuj najgori izabrani igrač ikada
hahaha kakvi klocevi, Modrić ove godine i jeste najbolji, pusti lige ove one, koje pizde, hahahaha, sigurno i jesu bolji ova dvojica od Luke ali ništa nisu ove godine prikazali i dali za fudbal dok je Modrič gino do finala, mogu misliti kako im je vokri užas hahaaha
FIFA I UEFA spustite rampu za ovu dvojicu placipic.... makar jednu magradu za placipicki.... Zasluzili su obadvojica
dvije plačipičke!!! messi s argentinom ništa nije postigao, ronaldo s portugalom ipak ima naslov prvaka europe sli na prošlom sp obojica nisu pokazali ništa .... lako je pobjeđivati s realom i barcom .... baš me zanima što će gaynaldo osvojit s juventusom, champions league neće sigurno!!!
Dva razmaženka.
Više para je nakro laktaški diktator i fašista nego što ova dvojica imaju skupa.