Nadoknadili devet golova
0
FIFA istražuje pobjedu Bahreina s 10-0
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nije im bila sumnjiva Lyonova sedmica u Zagrebu, dokaz koliko je FIFA zapravo korumpirana federacija
Ovoliko ni Vrbanjuša nije primala u svojim slavnim prvoligaškim pornićima
jes sumljivo...inače je indonezija poznata nogometna velesila...bahrein je za njih argentina
gledao sam golove,ne da je namješteno već je toliko očigledno da ako ih ne kazne to bi još veći skandal bio
Trebali ste reci i da je sudija dosudio 4 penala za domacine. Od toga su levati dali samo dva gola.
ma kakvi sumnjivo...
*2022, a ne 2012 pardon.
A nije im sumnjiv gol Katara protiv Irana u finišu utakmice koji im je donio prolaz dalje. Ih Katar je ipak domacin svjetskog prvenstva 2012, ne bi FIFA baca mrlju na tu \"poštenu\" reprezentaciju.
Bogata muslimanska braca platila siromasnoj muslimanskoj braci. Zato treba iskljuciti muslimansku bracu iz takmicenja. Ionako se samo blamiraju cak i kad se uspiju plasirati na prvenstvo.
Ljudi dobro igrali,šta je problem
ima li ikom drugom nelogicnosti u floskuli \"krovno udruzenje\" ili kad kazu \"krovna kuca\"??? mislim \"krovna kuca\" ???