Spahić uputio apel
0
"FIFA i UEFA, nemojte nas ubiti!"
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spahic je rekao upravo ono sto svi misle...igraci nisu uopste krivi,kriva je POLITIKA koja nasu drzavu vodi do propasti.
Zrinjski i Siroki samo kao hrvatski predstavnici, poturad za tursku.
Emir Spahic, turcin baliy.a
Ti nastavljas sa vecim glupostima!
Nema problema, ali ga ocigledno neki traze kao izgovor za svoje nebuloze. ;)
dalmacija je dio hrvatske kao istra, slavonija, lika, gorski kotar itd.. nekuzim u cemu je problem.
aj ba ne rise Spaha, bolje da nas suspenduju vec da se opet brukamo pred svijetom i da neke lijeve ekipe prave gol razliku na nama....
Nas fudbal je poceo da tone kad se javnost neopravdano nakostrijesila na Usanovic Muniba, vrhunskog strucnjaka i organizatora. Ogadili covjeku posao koji je radio odlicno i vrhunski.
heeeeeljp bazzniaaaa heljp. mi smo gljaadni. umiremo od gljadi. dajte nam para, kahve i rahat ljokuma. heeeljp-.
Sve u svemu, selo na kvadrat
Igraj Bosno, nedaj se!
ZIVJELA SRBIJA I RS...A UJGURI SMRDITE, AJMO MALO GUZU PRAT
Ja i ne mislim da je bosna od 92. Bosna je od 95, nastala dejtonskim sporazumom.
Al si glup u pm ! Poslije Dalmacije ne mogoh dalje citati tvoje nebuloze...jesu li Vojvodjeni ( ili Vojvodina)Srbi? Sandzak (Sandzaklije) je li u Srbiji...? Je li Krajina ( Krajisnici) u BiH? i td... \'ajde malo prosetaj. P.S. Nije BiH od \"juce\" ( \'92) kao sto to ti mislis, a i mnogi slicin tebi. Suvisno vas je komentarisati uopste. Pozdrav,
Spahiću cobane idi cuvaj ovce i ne pricaj gluposti, a vi koji supljirate o BIH, ja sam bio u Sarajevu kad su Hrvatska i Turska igrale i u jednom trenutku sam mislio da sam u Turskoj, grad je bio pun turskih zastava, tako da tu pricu sto ste prodavali svijetu o zajednistvu, ujedinjenoj i multikulturnoj BIH i kako vas Srbi i Hrvati tlace, vise ne pali, svako se svom narodu okrenuo i ne treba nam(Srbima i Hrvatima) vasa islamska BIH, imamo svoje RS i Herceg-Bosnu koje ce i onako za par godina da se pripoje Srbiji i Hrvatskoj kako i treba.