Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste u pravu ! Aferim !
IMAM I JA DOJAVU. NAMJESTENA JE UTAKMICA FRANCUSKA - BIH, A LOPOVI SU PLATINI I \"SUDIJA\" TOMPSON
pa ja sam bogat covjek ba haaallloo... pocnimo redom...BIH-spanija 1:1, BiH-portugal 2X, BiH-francuska (platini) i sad za mjesec jos jednom BIH-portugal a da nespominjem francuska IRSKA, i kad argentina prodje na svjetsko hahahaha joj na Bahame cu sa parama...kine mi i japana...
EVO I DRUGE DOJAVE: F.K. Zeljeznicar, F.K.Sarajevo, F.K Borac, N.K Siroki Brijeg, Travnik, Olimpic, Velez, Zrinjski, Leotar, Slavija, Celik, Sloboda, Kozara, GOSK, Rudar, Zvjezda -CIJELA JEB.NA BH-a (NAZOVI) PREMIJER LIGA! Jedina liga na svijetu u kojoj se unaprijed nekoliko godina zna sampion, osvajac kupa, ko ispada/ulazi u 1/premijer ligu... POSTEDITE ZDRAVLJE NASEG NARODA I UKINITE JE MOLIM VAS!!!
Emir Obuca, obavezno provjeriti ovog sumnjivog igraca !
evo nama izlaza iz krize... sad kad krenu milijarde dolaziti u dzepove svih koji prate nasu ligu
prva dojava. Platini namjesta utakmice! Koliko cu dobit para za ovo?
A jest ona Slovenija mala kada je igraci mogu prebaciti iz slobodnjaka i pri tome zabiti gol
evo mogu li ja da napravim prvu dojavu? PLATINI, pokrao je svaku repku koja je vodila protiv francuske ebo vam on m....