Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jest debil mati mila :-)
po ugrizu ce se pamtiti ovo prvenstvo...legenda covjek...vampir hahaha
Konacno je i Chiellini naletio na jebenijeg od sebe, koliko je on nogu polomio u Seriji A, pa nikom nista, e sad si naletio na "La Chupacabru". A i sta se zali ko curica, neka gleda na to kao na klasicni ljubavni ugriz ili vas treba nikada nije ugrizla?
...nahranite čovjeka...
Dajte mu suce sa Novog Zelanda i predsjednika FIFA-e i UEFA-e
Ljudožder
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
slika govori 1000 rijeci...izgleda da Talijan ima debelu kozu ko nosorog nije je mogo progrist, vidi Alaha ti kao se Suarez drzi za zube !
Mexiko je ostecen za 3 gola, 2 protiv Kameruna I penal protiv Pichkinih Dimova (nekada 'vatreni') ili KLOCkastih, BIH je ostecena za Dzekin gol I nereugularni nigga gol
Upalim TV Sušićevu glavu vidim uđem na net ,ooo nee opet on sjednem da doručkujem otvaram argetu kad u njoj Sušić tj. Pušić
a kad si se izasro vidio si sliku svoju
Suarez 2 Tyson 1
FIFA je sranje! Njeni sluzbenici su ostetili veliki broj reprezentacija, a mislim najvise Mexico od onog sto sam ja vidjeo. Samo sto je Mexico smogao snage i izborio se lavovski. Trebali bi napraviti na isti nacin istragu I protiv sudijske mracne sile I zabraniti im dalji rad u nogometu. Te greske nisu bile slucajne u visokom procentu.
Zašto da ga provjeravaju? Tokom meča kada se incident desio sudija nije ništa vidio a snimke ne bi trebalo kasnije koristiti. Ako se već ne koriste za ono što bi trebalo poput poništenih golova zašto onda snimke koristiti za manje prekršaje. Nit je Chiellini puno stradao niti je Suarez uhvaćen u realnom vremenu od strane sudija. Ujed može a gol ne može?! Pa jel FIFA popravni dom i federacija za uvođenje bontona ili fudbalska federacija?! Ako se ne bave ispravljanjem fudbalske nepravde onda se ne trebaju baviti ni koškanjem na terenu.
Joj, imam i ja ovakvih ljubavnih ugriza po tijelu, trebam li se obratiti FIFA-i za to?
Konacno je i Chiellini naletio na jebenijeg od sebe, koliko je on nogu polomio u Seriji A, pa nikom nista, e sad si naletio na "La Chupacabru". A i sta se zali ko curica, neka gleda na to kao na klasicni ljubavni ugriz ili vas treba nikada nije ugrizla?
yebe se meni za suarezom I italijom, treba Fifa da istrazi nigerijsko namijestanje utakmica I onog ucitelja biologije sto je zaluto u sudije
aj ne seri pojma niste imali ni selektor i ni igrači
meho zvani ugriz
treba ga pelcovat, mozda je podivljo hahah
Hajd eto nek sutrasnja utakmica BiH - Iran bude humanitarnog karaktera nek se skupi kakve kvalitetne hrane za covjeka, da ne mora ganjati igrace za posten zalogaj
šta je ovom konju Suarezu, fakat ima ozbiljan problem
Sta ce istrazit.. vidi slike.. pa sebi zube izvalio :D
Po ucestalosti ugriza: 1. Luis Suarez 2. Pittbull 3. Rotweiler 4. Chiuvava ...