Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi Srbi misle da je pokazivanje tri prsta znak svetog trojstva ,ako malo bolje istraže vidjeti će da su tri prsta nacistički simbol. Taj znak su masovno koristili njemački i drugi nacisti tokom II svjetskog rata, prilikom vojne i državne prisege. Ono što je sporno je to da su prvi takav pozdrav u Srbiji promovirali Vuk Drašković i njegov SPO (Srpski Pokret Obnove), odnosno, da su zapravo promovirali ustaški i nacistički pozdrav i čin prisege.Postoje brojne fotografije koje prikazuju hrvatske domobrane i ustaše, pa čak i samog Ante Pavelića kako pred rimokatoličkim svećenikom polažu zakletvu sa tri raširena prsta desne ruke.
Eblo vas više i četništvo i ustaštvo. Dokle idu isprani mozgovi .Dok se mi glođemo na nacionalnoj osnovi naši političari poslije sastanaka(na kojima se nikad nisu uspjeli dogovoriti ni oko čega osim dogovora da se ne dogovore )zajedno glođu fino pečena rebarca po exkluzivnim restoranima i to sve na račun glupog naroda
Luis srbine!
Fifa jede govna,
ovaj se ubio da glumi kod tarentina
Kakve su mu ovo usi ?
160 000 000 slika Suareza i baš kao u inat sliku s tri prsta ?
Sta drugo da ocekujes od stranice koja jedva ceka da zavadi u komentarima
... jer je imao tri ugriza do sada... simbolika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...kavez i problem riješen...
код мене би прошао са опоменом....три прста, олакшавајуча околност, јбг :)))