Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, ovaj Freguson je SMIJEŠAN!! Povećala mu se dioptrija, iako je već 5+. Njemu krivo što je Webb KONAČNO sudio kako treba. Ne znam ja ko je govorio da će svih 90 milona koje je dobio za Ronalda dati za Torresa, sad mu krivo što je Torrres bio i ostao real Red, a ne Red Bitch!!! Sad jedan čas historije za sve koji ne znaju: NAJTROFEJNIJI KLUBU ENGLESKOJ JE LIVERPOOL, 18 TITULA PREMIERSHIPA ALI ŠTO JE NAJBITNIJE PET, PONAVLJAM, PET TITULA LIGE PRVAKA, ŠTO RED BITCHES MOGU SAMO DA SANJAJU! LIVERPOOL FOR LIFE!! WE LOVE U TORRES, U R AND U\'LL BE RED FOREVER!!!
ne kontam :(
oooo majmuneeeee. idi malo se informisi, nemoj da si zatucan. ja ti kazem da liverpool nije nikad osvojio premiership, a ti kako hoces....
evo http://www.youtube.com/watch?v=__7d2U9OEZg
Steve gerrard gerrard he kissed the camera the prick then berbatov scored a hat trick Steve gerrard gerrard! Navijaci Liverscuma su ubice.
Ferguson je varalica!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GrAIG9tAAdE&feature=related
hebo mu onaj runye mamu...anceloti je za njeg klasa smece zuto...!!!
Samo mu se sagnite i pofafajte.....Jedan Sir Alex
bilo sta da si napisao bila bi istina ali ovo...!? 8-I Mrzim Liverpool ali ti izgleda pojma nemas.
Which ship has never docked in Liverpool? The Premiership!!!!!!!
joj brate kako si nepismen, cuj \"Prenjet\" hahahahaa, kretencino. a vidim s google-a si fino kopirao taj txt, eeeee govedo jedno...:D
Manchester United forever :))
Prenjet cu mami u svakom slucaju!......;) Who\'s that lying on the runway Who\'s that lying in the snow Its Matt Busby and his boys Making all the fucking noise Coz they couldn\'t get the airplane to go! :)
Nek ti se mama naduva svima ovde, a posebno Alexu:))))))))