Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe, ali smo ostraili, 50 godina ovaj čovjek ima, a kao da je juče igrao.
Nemoj tako! Vidis koliki mu je prst :)
Pa zidan ko da je jucer glavim materazija udarao a prodje 12 godina od tad
Koja je stoka taj Real pa to je neviđeno. Halo FiFa de neku kaznu, ili je toliko evidentno da vas taj klub kupio.
A ko vodi BH Kaucose na SP?
Bice im potreban dobar trener s obzirom da su izvukli grupu smrti
Sa amerima, albancima i turcima.. hahahahahahha
Slutim neko iznenadjenje po pitanju Spanije... mozda pozitivno a mozda i negativno, a lijepo je sjetiti se Hiera... pamtim slicice sa njegovim likom koje sam kao djecak sakupljao, bio je dobar igrac!
Možda ovaj uzme Svetsko prvenstvo iz nehata kao Di Mateo sa Čelzijem 2012. godine!
Sretno Fernando!!!
dobar lik skroz
Piši propalo
Artritis se smatra auto-imunom bolešću u kojoj bijela krvna zrnca napadaju žrtvin organizam. To je laž i zabluda. Samo budalasti doktori tako misle. Artritis je uzrokovan viškom proteina i masti. Nastaje ogromna koncentracija uiručne kiseline što kristalizira oko zglobova iz krvi, i ti kristali bodu i režu žrtvine zglobove. I kisik ne može doći do tog mjesta tako da izumiru bijela krvna zrnca i ispuštaju korozivne sokove. Artritis nestaje za nekoliko dana kad se popravi hrana.
misilm urične kiseline (uric acid)
mislim* (jbmt tastaturu, uvijek me zezne)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje butragenjo, hugosancez....
Anteeeeeee de nam koju pametnu Antisaaaaaa ahahahahahahahahah
Ovo je budući trener Reala! Sad se uči poslu.
kakav potez spanskog saveza. otjerati čovjeka dva dana prije prvenstva. užas. nisu se mogli strpiti mjesec dana. vidicemo na šta će ovo izaći