Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Šta ti misliš o svemu tome? - Ja? Hmm... Ma, ni sam ne znam. Odrastao sam vjerujući da pored tijela posjedujemo i dušu, i srce... ali nisam preispitivao svoja uvjerenje, niti se dublje zanimao za tu tematiku. Jednostavno, vjerovao sam u to, i dan danas vjerujem, ali ne istražujem ništa od toga. - Zašto? - Šta?! Zašto ne istražujem, je l' to? - Da! - Valjda jer nemam nikakve potrebe za tim. Živim kako živim, ali ne postavljam previše pitanja o prirodi života. - Plašiš se odgovora koje ćeš pronaći, ili? - Heh, pa iskreno... a ne znam! Zašto pitaš sve to?! - Ma onako, radoznalost... Nebitno! Nego, jesi li ikada bio zaljubljen? - Jesam! - A jesi li ikada volio nekoga? - Nije li to dvoje isto?! - Nije! Postoji razlika. - Kako to? Tekst iznad predstavlja početak drugog poglavlja romana "Istina o Bogu". Cijeli tekst pročitajte na facebook stranici: https://www.facebook.com/Istina-o-Bogu-895774407198243/timeline/
Nisi loš, ali sljedeći put, bez plagijata! :) Iskreno, tvoje mišljenje dijeli preko 60% stanovnika ove zemlje, ako ne i više. Da li me to dotiče? - ne fermam vas ni 5%. Zato i jeste ova zemlja ovako, u ponoru... prepuna skeptika i kopleksaša niskog samopouzdanja. Ja ću, prije ili kasnije, izaći iz anonimnositi, dok ćeš ti, i tebi slični, iz anonimnosti pokušavati liječiti svoje komplekse, dok god je klixa... Živi ti meni bio, sto godina...!
Nisi. Proful`o si čitav gol... Ja ljude na smatram budalama... osim one koji to sami dokazuju, djelima.
Suarez je igracina za ovog mrmota