Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A GRANDE MIRZA VAREŠANOVIĆ???
A Ottmara Hitzfelda nigdje.. Toliko o njihovom znanju.. Ovaj IFFHS ionako uvijek glupe stvari izbacuju, Werder Bremen im ispadne bolji od npr.Bayerna ili Reala jer je dogurao u Euro Ligi kolo dalje nego ovi u Ligi Prvaka hehe... Ili naprave spisak najboljih golmana svih vremena i Oliver Kahn na 4 ili 5 mjestu..
BITNO JE DA PRVA ŠESTORKA TRENIRAJU ILI SU TRENIRALI ENGLESKE KLUBOVE I REPREZ.NAJKORUMPIRANU LIGU.LEGLO MAFIJAŠA OD TRNERA DO KLUBOVA.ZNA SE KO JE BOS.TO JE ONAJ CVIKERAŠ IZ UNITEDA.DA NEMA SVOJE LJUDE U SAVEZU BIO BI TRUBA OD TRENERA.
Jose Moruinho je najbolji trener u 21 vijeku,biti prvak Evrope s Portom i Interom,te još osvojiti Kup Uefa s Portom,a bio je jako uspješan i sa Chelseom.Otto Rehhagel mora biti među 10 najboljih trenera prošle decenije,čovjek koji je limitiranu Grčku doveo do naslova prvaka Evrope,i to 2 puta pobjedivši domaćina tog EP Portugalce,kao i favorizovane Francuze i Čehe.Taj Grčki naslov iz 2004,za njega je trener, Otto Rehhagel zaslužan najmanje 50% pa tek onda igrači!!
A gdje je Lippi???
brate on svakom polira kitu u svlacionici jer to voli
NASLOV GLASI IZBOR NAJBOLJEG TRENERA 21 STOLJECA ? Ne 1 glupe sezone ? Sta vi imate Wengeru reci ? Wenger je broj 1 najtrazeniji manager u svijetu jer se zna da Ferguson nikad nece otici iz Mancestera. Po meni je ovo realno da je Ferguson 1 iako ga ne volim covjek je najjaci strucnjak zato KAPU DOLE :)
Cuj Wenger drugi. Smijesno.
Ronaldo je paksu koji se ulizuje Morinhu jer su obojica Portugalci, tako da njegovo misljenje nije relevantno. Vjerovatno mu i polira kitu nakon svake utakmice.
cast fergusonu al murinjo je bolji, to isto je i ronaldo rekao, a radio je s obojicom.
Pozdrav, e vala je totalno glupo da mu je itko blizu, pa makar to bio i Arsen!
Da nisu možda uranili za ovaj izbor ? Možda jedno 90ak godina ?
KAKAV VENGER, ŠTA JE TO ON OSVOJIO OSIM JEDNE LIGE ILI MOŽDA KOJEG KUPA. KAKO ĆE ISPRED Vicente del Bosque
Jel ti stvarno mislis da si kompetentan da tako samouvjereno iznosis svoje misljenje i jos kazes realno bi tako trebalo biti....pa sve strucnjaci brate mili...
Samo da mi je znati ko gura wengera ovoga ovoliko: Realan poredak je : Sir Alex Ferguson Jose Murinho Gvardiola (mada ga ja ne gledam kao trenera, treba napraviti od porta sto je murinjo ili od uniteda sto je ferguson, a ne dobiti barcelonu sa najjacim sastavom na svijetu da ih vodis, sta oni ma reci mesiju sto mesi vec ne zna)
hhh ajde ne pricaj gluposti Fergie KRALJ
pa ja sam se znao da ce se ovdje naci najpametniji ljudi da kazu sto ova lista koju su strucnjaci sastavili nije dobra...pa sto niste vi postali ti strucnjaci sto sastavljaju ove liste kad tako sve najbolje znate....