Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametno,sad imas pravu ekipu kojoj treba malo prakse i opet smo vrh.....
prljavi skot opet radi po starom. Ogromne milione potrossi na pojacanja, kupio VanPersija najboljeg igraca i strijelca prossle sezone, time oslabio konkurenta za titulu, i sad ce kukat kako Man Siti, Celzi ili neko treci bezobrazno puno trossi na pojacanja. I tako to radi 30 godina! Zbog toga nikad nece imati ugled kao talijanski treneri, jer sve trofeje je osvojio novcem.
4fudbal .com
stari...tvoja ideologija je prnula...ostaju ti borbe i kukumakanja kako City ima više para..što si osvojio jesi...pusti nas mladje da budemo pametni..tj. odjebi