Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno i od strane S.A.-x-a objektivan clanak o velikom SAF-u zaista za ne povjerovati, da ste vi koji p.r.e.z.i.r.e.t.e sve sto ima veze sa Unitedom i C. Ronaldom o.b.j.a.v.i.l.i nesto ovako ! Sve pohvale, ohladite malo od Dzeke i messi-a ne vrti se svijet oko njih vidite da ima i legendi ovog sporta koji zasluzuji paznju mnogo vecu od ove dvojice navedenih !! ;) GGMU!
Cestitamo!
http://www.premiership-balkan.com
Alex je doktor!
nije brisbi vec basbi
Sir Alex Ferguson
SAF je institucija !
mislim da ovdje treba dodati super kupove engleske (comunity shield) i super kupove europe.
svaka cast stvarno je gigant mislim da je prije njega bio trener Brisbi vako nesto brisbijeve bebe koji je isto bio preko dvadeset godina trener kad skontas oni su dva trenera promijenili za pola vijeka u svakom slucaju rijetkost a mancester je mancester iako nevolim nikog od engleza respect u svakom slucaju
sve je ok, samo mi nije jasno kako 12 titula prvaka Engleske, dvije titule prvaka Evrope, pet FA kupova i jedan naslov svjetskog prvaka čini 27 trofeja kako je navedeno. negdje nedostaje 7 trofeja!!! uvijek sa brojevima neki problemi, isto k\'o da ste maloumni!
Why always us!
sto ce baklava da se jede u famEliji fergusona za srebreni pir! navece naravno zabava uz turbo folk.
respect
ovaj alex malo malo pa nešto slavi :P