Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma pusti, Adrijana Kurtisaj pisala clanak.... :)
E je.biga sad "spašavali se svih 90. minuta". Van Persie pogodio prečku, promašio 1 na 1, i u zadnjoj minuti Lopez mu odbrani, nakon čega je lopta otišla u korner koji sudija nije dao da se izvede iz samo njemu poznatih razloga. Real jest više napadao, al' da se United branio svih 90. minuta, to baš i nije tačno.
svaka cast fergi uvijek si bio i ostao odlican trener..zao mi je samo sto nismo dali go preko van persija dvije sto postotne sanse real su vile pronosale..ruku na srce real je imao svoje sanse ali na kraju je ispalo dobro za manchester.volim te i uvijek cu te voliti do groba manu... idemo dalje real u gostima gdje ce mo ih docekati kako se ocekuje od domacina nema sta traziti..
Navijam za Real, ali svaka čast Fergusonu.
Ovo me podsjeca na šah. Murinjo ima sve figure a Ferguson nema Kraljice i na kraju Fergi izvuce Remi. Baš tako. Real klub koji je pokupovao sve igrace svijeta i mancester koji ...???
RVP sinoć fulio platu :D