Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ba!?... jos ne kontaju da smo svi braca evo npr: meni su srbi i hrvati blizi rodaci, a bosnjaci su mi braca svi smo mi od jedne zene i jednog covjeka postali
Amerikanac imao curu, zvala se Wendy. Trebao je ići u vojsku i znao je da će mu Wendy nedostajati. Kako bi ju pamtio, odluči na racku tetovirati njezino ime. Međutim, cijelo ime se vidjelo sam kad bi racku bio dignut, a kad je spušten vidjeli bi se samo prvo i zadnje slovo, W i Y. U vojsci se Amerikanac ode otuširati i vidi crnju pod tušem i primijeti Amerikanac da crnjo također na rackuu ima tetovirano W i Y. Začuđen upita crnju: \"Zar se i tvoja cura zove Wendy?\" A crnjo će: \"Ma što ti je, ovdje piše: Welcome to the beautiful country of Jamaica and have a nice day.\"
haha :D sokiran rasizmom, al zato nije sokiran porazom 1:6 ! :)
Tebi je cobane krivo sto su vam paradu ponosa zabranili.
Smrt terorizmu i bošnjackom fundametalizmnu !!
tvojo staroj da je rodila kretena
mama ti je turkinja!!!!!!!!!!! fašisto!
pa nesmjes vise crncu reci da je crnac,ciganu da je cigan,bosnjaku da je turcin.pa sta onda smijes a da nije uvreda?
NIsam znao da je Evra stoper... ccc
Mrze nas samo radi Sarajeva.
Da je Suarez isto tako rekao i Naniju zaista bi zahtijevali orden za njega,naravno mi Bosanci
na koju premier ligu mislis????
ej moj Fergusonu dodi u BiH pa ces vidit sta je rasizam, pa nas bosance svi u evropi mrze, svi bi da nas je.bu kako stignu
Joj Fergie.....kralj si,oca mi!
Da Suarez i Terry kojim slucajem igraju za Jedinstvo iz Trafforda, naslov bi glasio \"Ferguson: Sokiran, sam majke mi, ali ovako gnusnim optuzbama\".
evo ja kad hoću da nekog uvrijedim kažem ------ŽELJO ŠAMPION------------ i odmah se miševi jave