Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista, ako ozil ode u manchester, ja cu kupiti ostatak reala.. al pepea cemo kupiti i placat mu zlatnicima samo da ga shupchimo u sesnaestercu
novnaru klitorisa, ferguson ti se okrece mami jer je nezadovoljna tvojim starim. daje joj cune na kapaljku, a sve vise priliku pruza cudnovatom kljunasu (kazu da cini cuda sa kljunom, pitaj staru ona to zna bolje).
ako ferguson nudi 30 miliona ja cu ponuditi 60 miliona
PRODACE REAL OZILA A DOVEST CE SVRAKU..HAHAHA,DE BA PONAŠAJTE SE ODRASLO
Pa super bi mu bilo...Real se ionako raspada,Murinjo je zakuho i ode nazad u Čelzi...Ronaldo nije ko prije,Kaka se vraća u Milan,Alonso će u englesku...to je klub pred raspadom.Jedina pozitivna stvar je što iako u krizi,daju priliku neafirmisanim igračima koji ništa nisu u karijeri napravil da pokušaju stvorit neko ime u Realui,kao npr. 28 godišnji Modrić i 17 godišnji Rus...
malo prije vam govorim da je kaka na prodaju,pa hoćel ostat ko..joj jest eal u krizi,ne znam kako će izaći iz krize..buahahahah..ja ne znam jesul ovi portali normalni,pa poludili ste majkemi..
@ oči kretenu jedan jesili možda promislio zašto su mu oči takve,možda ima problem sa štitnom žlijezdom imbecilu jedan
vidi mu očiju :D
de ba ne supljirajte...