Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drogba... Shipu ga meni, Evri, Rooneyu, Giggsu, Carricku i Scholesu istovremeno, ali polako sine da se ne umorish.
Da je Balak \"prljav\" igrac nema diskusije.Sto se tice faula nad Evrom bio je nema govora ali nastavilo se igrati na tzv. prednost nakon koje igraci MU gube loptu i primaju gol.Da je sudija svirao faul nakon gubitka lopte MU isto tako igraci Celzija bi se bunili.Generalno,hebi ga ko ce biti pametan.
Gledao sam utakmicu.Pogledajte koliko je Evra nizi od Balaka.U prvom duelu sa Evrom Balak je upao na ledja a Evra ga je slucano nagazio kopackom nakon cega je Balak ostao lezati na travi.U drugom duelu Evra je pokusao proci Balaka ali nije mu poslo za rukom i zabio je se glavom u Balakovo rame te ostao lezati na travi a Chelsea je iz kontra napada postigao gol.Kada se Evra pridigao mogli ste vidjeti znak Adidasa na njegovom celu :)
Fergusonu!!!traktoru!!!od tebe je ruzniji samo Rooney....pa sta ako je bio faul...sto nije man utd izbacio loptu vani, nego kad su izgubili loptu...dobili golcinu....popusi ga Fergi i ti i Evra Ramadanovski, mali cigo....
paksu papak