Nakon 24 godine na klupi Uniteda
0
Ferguson razmišlja o odlasku ako osvoji naslov
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte ljudi najjaci trener na svijetu i sa 69 godina hara nogometom svaka mu cast....
Murinjo ima još pure da se najede dok ne dostigne Sir Alexa. Ja ga lično ne volim (Alexa), ali kapa dole. A Murinjo k\'o Murinjo, uvijek mu svaka dlaka smeta kad ne izvuče povoljni rezultat. Kad konačno postane džentlmen, i počne se ponašati u skladu sa pravilama Fair Playa (oni napisi što igrači nose na dresovima), možda bude kapa dole, a do tada... pure sinko, pure.
Aj shta prichate bezveze. RESPECT ovom\' covjeku. Sta je uradio za ovih 25 godina sa manchesterom je nevjerovatno. Sigurno najbolji treneer ikada !! SAF
Za tvoju info ovaj covjek je vodio Aberdeen iz trece lige u prvu i jos osvoji sa njima tri puta skotsko prvenstvo i niz trofeja. Onda predje u ManUTD. Dakle Mourinho je nakon Porta dolazio na haman gotove ekipe ili ekipe koje nisu znale sta ce od para i nesto osvajao. A i sam je izjavio da bi volio naslijediti velikog Fergusona. Papcicu puterasti.
Ovo je isto kao da se prepirete o tome ko je najbolji NBA igrac svih vremena.... Dzaba tipkate,sve se zna.
ovaj realno je realno glup, a evo i razloga: Klub s Old Trafforda je u 25 godina mandata vodio do 11 naslova u Premierligi, pet u FA Cupu, četiri u Liga kupu, zatim do dvije Lige prvaka, te po jednog Kupa pobjednika kupova, evropskog Superkupa, Interkontinentalnog kupa, te naslova svjetskog klupskog prvaka. kako ovo osvojiti protiv malih klubova stram da te bude .... mourinho mu nije ni do jaja, uporediti njih dvojicu je grhota SRAMI SE SRAMI
99god, na cistu srecu je man utd osvojio naslov prvaka evrope, bayern je u toja utakmici bio dosta bolji, moglo bi se reci da je man utd bio boljih zadnji 5min i to iskoristio.. u finalu protiv celzija isto ziva sreca, celzi je bio bolji protivnik i imao priliku za pobjediti protiv barcelone ziva sramota, u finalu ih pojeli, jos su imali c7 pa nisu mgli nista. To sve upucuje na to da ferguson jedino zna motivirati ekipu protiv mali protivnika u ligi, na taj nacin i osvajaju prvenstvo, protiv velikih ekipa nikad nisu znali igrati. Fergusnon je sve ove godine vodio sampo man utd, to za mene nije pravi trener, nije ni blizu murinju koji je vodio vise ekipa i sa svima ostvario uspjeh. velicati uspjeh sa samo jednom ekipom, jadnoo
On ce najvjerovatnije umrijeti u onom tunelu na Old Traffordu al za jedno 15 godina... Zivio nam babuka!!!!!
Na redcafeu nema ove vijesti........ne baljezgajte Fergie je kralj kraljeva!!!!
Pardon, SVJETSKIH
Zelja svih svetskih trenera, pa tako i onog nadmenog portugalskog pjevcica je da osvoje bar dio onoga sto je ovaj covjek osvojio.
ostaje tata dok je ziv !! Ferguson the best !!! MAnutd 4ever
neka ga jos dok ga zdravlje sluzi, jedini trener sa prepoznatljivim nacinom igre. Lik je stvorio neke igrace, pokazao strpljenje sa njima koje niko ne bi, cekao je Kristinu 3 godine na proradi, uvijek je imao nos za super zvijezde, kad ih pratiti, dokle ih trpitii i kad ih prodati; al povrh svega sto mi je drag , je upravo ono na pocetku sto sam rekao: igra Man ju, koja je prepoznatljjiva i toliko efikasna i glediva godinama. Alexe neka te jos fakat.
Pippo majmune.
Vi ovdje sto komentarisete ste jedna velika gomila balavurdije. obicni ste retardi. Sta vi znate balavci ko je sir Alex Ferguson kad pratite fudbal od vremena Mesija. Bolje preskocite ovaj clanak o najvecem fudbalskom manageru svih vremena.
Ovaj isto Gadhafi, nece s vlasti :)
haj brate, bem i tebe i tvoje zvakanje ebene zvake