Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez dobrog pojacanja nece MU nigdje stici.Sve im se vrti oko Nani-Rooney a i oni polako tonu.
@red_devil zivi bili pa vidjeli KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH
amrice trazis ti malo u paksu jelde... Sir Alexovih 25 godina u UNITEDU su nenadmasivi... a sa obzirom da je city ulozio 400 miliona da bi Alexu uzeo titulu na gol razliku mislim da ipak mozemo vjerovat u UNITED sljedece sezone kao i svake druge... GGMU
Aj ne seri života ti...
Moglo bi se desiti da ove sezone Chelsea uzme titulu.
Alex je samo jedan Kralj
Cuj Žvake što se promangupiso, neka budala izjavila da su najskuplji i sad ima samopozdanja, hahahahhahahah. E da Bog da nikad nepobjedili ni jedan tim! MU mrzim iz dna duse!
vi ste iduce godine i ispod arsenala i celzija a kamoli city pa dosta je bilo i vas .. staronja i kretena
@cooper hahahaha brate, razbićemo vas ko i Arsenal što smo :D GGMU
navijač sam Juvetntusa,al uvjek me fascinirao taj United iako prezirem engleski fudbal....klub koji odnekle izrovi anonimuse i napravi od njih svjetsku klasu,proda ih ...i ponovo isto...nekako se uvjek drže u vrhu,ali već par sezona ,nije to onaj United koga se svako bojao,prošla sezona ih je dotukla skroz,dokaz su porazi od Basela,Evertona,Bilbaoa itd....čisto sumnjam da će United konkurisat za titulu na bilo kojem polju,doveli su samo onog Kagawu,što je premalo kad se pogleda koliko ostali troše....Da su imali neku jaku ekipu kao npr Real il Barca pa da nemaju potrebe dovodit i razumio bih...al ovako nemaju šansi.U Engleskoj će ih potopi i Člezi i City,a u evropi da i ne nabrajamo...strašne ekipe se spremaju
Navijam za MU 14 godina, ali zaista što bi volio da ovaj konj ode sa trenerske pozicije to je čudo,
Ne rise crvendac i pljuni zvaku seljacino
Ne navijam za United, ali uzmite naslov tom klubu bez tradicije i historije koji ima samo pare i koji kupuju sve igrace i koji mu trebaju i koji mu ne trebaju!!!
pobijedit cete city....al necete celzi
SKENIRANI LISTIĆI UZ UKUPAN PROFIT 21 000 KN I 4 200 KN U TEKUĆEM CIKLUSU! Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra.