Nakon debakla na Old Traffordu
0
Ferguson: Ovo mi je najgori dan u životu
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@uh Ko navija za city ? Jesi lud, ja navijam za Dzeku...da igra u bilo kojem klubu ja ba navijao
prije dva dana si hvalio mancinija,,a evo danas te dobro iskara
i ja se umorim kad ga zabijem 6 puta
ma ko to navija za united,,30 % stanovnistva grada manchestera i glupani iz zemalja u tranziciji,jedini klubovi u engleskoj sa tradicijom su liverpool i arsenal :))
Nek su stukli one ridjokose crvene skotsko-velske gadove iz ManUtd, odvratni su mi svi odreda, pogotovo onaj stari ruzni škot kojem zvakaca guma predstavlja izum stoljeca. papak neprozvakani, docepo se zvake ko da nikad nista ranije u usta nije stavio
za 6-icu se studenti muce i do godinu dana,a Man Utd je dobije za 90 min !
Dok je Dzeko tu imaces ih jos!
Samo bih se zelio obratiti ovim navijacima liverpoola.AHAHAHAHA kako vam je drago jadniciiiiii.Sta je bilo? nema se vise cime hvaliti u Engleskoj pa vas ovo cini sretnim.Koji ste na tabeli? Koliko bodova? Sjedite jedan za kraj godine bez mogucnosti popravke.
Ja pornica ccccccccccc
Alo vi koji ste culi za City, kada je Dzeko potpisao za njega, ni jedne. Fudbalske neznalice sve do jednoga i vi nadjete pametovati o tome kakav je Ferguson trener i kakav je United tim.
Pa ja nisam vidio veceg sreckovica od ovoga Fergusona. Neka je i on jednom imao normalnu srecu, kakva recimo prati nasu reprezentaciju.
SVAKA ČAST JUNAJTEDU al od danas engleskom vlada novi MANCHESTER
jedi go.vna
Kako vidim da je ovdje pismenost na nivou,moram dati komentar,jer vidim da ovdje ima dosta \"navijaca\",koji u zivotu nisu bili u zemlji klubova cija imena tako lijepo spominju,a kamoli na stadionu ili na utakmici istih,tako da vam ispadne da ste vi ustvari SIMPATIZERI tih klubova!!! Naravno da bi trebali navijati za klub iz vase sredine ili njene okolice,ali situacija je takva da osim Zelje,Sarajeva,pa Celika(tesko mi je to priznati) i Veleza,jednostavno NEMA ZA KOGA NAVIATI,jer ovo sve ostalo su provincijski klubovi,ups zaboravio sam Borac
Zbog 1000 ljudi koji su poginuli u Turskoj? Ili zbog Marca Simoncellia? Blago tebi Alex kad ti jedna izgubljna utakmica najveca katastrofa u zivotu... Meni je ovo bas simpa situacija,volio bih da se i u Spaniji i Njemackoj pojavi neko ko ima vise para od Reala,Barce i Bayerna. Oni vec 100g novcima kupuju igraca,titule,slavu,kad se neko pojavi s vise love od njih onda taj neko \"unistava nogomet\"
Cuj najgori mu dan u zivotu, zar mu nije nedavno umro sin u saobracajnoj?
Dabogda ti od sad bio najbolji. Manji hodili nego se rodili