Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljak kao i njegov imenjak
@rooney e jesi me zaje*o, mame ti se naje*o !!!!! HAHAHAHAAHAH, sta je pi*ko , istina boli
Optuzen jer je rekao da je Webb najbolji sudija. FA je smece! UNITED>FA
vala suspendujte i prvi tim na 2 utakmice, opet ce united osvojiti bar 1 bod
MILE POMILKI MI MILOG, STRVINO PAPANSKA
FA ne bi smjela donijeti konačnu odluku prije zadnjeg kola, tada bi se naime i konaćno uvidjelo koliki je zaostatak ruske mafije (celskija) za nama, pa ako on bude i 9 bodova, svih 9 istog dana oduzeti MANĆESTERU i tako konačno omogućiti da čelski bude prvak, radi neprimjerenih izjava SIR ALEX FERGUSONA. hahahahahah ne može nam niko ništa, crknite jadovani..........GGMU!!!!
Nek\' ga kazne....al\' ne mogu mu nista jer je najveci svih vremena...Cuj kazniti ce ga zazo sto je rekao da se plasi sudjenja....kako se ne bi plasio kad uvijek sude protiv ManUniteda...i na toj utakmici cist penal nije sudjen za United...GGMU
ma on jedno skotsko govno
Ma Fergusonj je jedan gospodin,a i ja sam takodjer.