Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AVB je stao na nogu nekim igracima kojima nije trebao gacati po noznim prstima. Lampard,Terry,Drogba...
mislim da je AVB trebao ostati.
vjerujte da je u pravu čovjek...biti ovako menadzer kluba vam je isto ko kad uletite kao menadzer neke kompanije i sad...ne mora značiti da mozete uspjeti u svakoj...kao prvo svi vlasnici vam daju tek 3-6 mjeseci da napravite čuda posebno ako dodjete u krizi kad sve fali... i ljudstva i para i itd itd.... tako da nije jednostavno...
finu si mu citulju izrekao Mr SAF :D zagrizao je velik zalogaj a jedina beneficija ce mu biti milioni isplaceni bez posla... to je i Benitez napravio pa je poslije napravio kitona.... 0 zero nada null.