Ne razmišlja o naslovu prvaka
1
Ferguson: Ne smijemo biti samodopadni
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha e cuj Spanska liga najaca na svijetu, liga u kojoj dva kluba vladaju 50 godina se mjeriti sa ligom u kojoj svaki pa i onaj zadnji na tabeli moze i Barcu i Real pobijediti a da ne govorimo o ovim sa vrha iz PL. Spanska liga ima dva kluba to jeste veliku dvojiku a PL ima veliku sestorku, vidili bi i Real i Barcu da svaku drugu utakmicu igraju protiv Arsenala, Tottenhema, Liveroopla, Chelsia,pa sad i protiv Citya a o Unitedu da ne govorim a ne protiv tamo neke Ossasune, Deportiva,Malage itd, jedini klub koji vrijedi imalo je Valencija a vidjeli smo koliko je i ona jaka toliko o Spanskoj ligi koja nije jaca ni od Bundes Lige pa ni od Serie A. Spancima je mijesto na koridi jer i gudbal tako igraju i shvacaju ga, ne razumijem kako iko moze te cigane voljeti i navijati za njih, jer su i ko narod pogani i bezobrazni duzni su i bogu i narodu.
Pa kako će osvojit Amare Jašarspahiću ligu prvaka kad se španci guraju naprijed...što se nisi javio kad su pustili Reala da prođe?Seljačka politika....pa što Real nije osvojio ništa 15 godina u Evropi?Španska liga je najjača jer ih guraju svi...a o Fergusonu je nepotrebno pričat uopšte,čovjek koji je potuko sve rekorde,koji pronalazi nekakve žnj igrače i od njih pravi svjetske zvijezde,čovjek koji od balavaca i djedova napravi ekipu koja pomete englesku ligu...sjedi jedan.
kralju! :D
U siječnju i veljači mogli ste sa mnom zaraditi 16 000 kuna. Prošlo je čak 21 od 29 listića. U ožujku je trenutni plus 3475 kuna. Moji ulozi nisu preveliki i i prihvatljivi su svima koji se ozbiljnije klade, a koeficijenti se kreću od 2,00 do 5,00. Ako se ozbiljno kladite i imate ambicije dobro zaraditi na kladionici, možda sam ja pravi izbor za vas. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim i savjetujem da takve blogere izbjegavate jer vam samo žele ukrasti novac. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Ne obećajem vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno. WWW . PARTYBREAKER1X2 . BLOGER . HR
O cemu ova trojica retarda iznad mene pricaju ?
"SAMODOPADAN" j..ebo vas Tudjman u pedu.Vi hocete "suzivot"u Sarajevu se ovako nikad nije govorilo,zato vam i ode RS
kada ti nisii bio u bubnju medzu 8 evropskih ekipa,,nista od vas,,lahko je u engleskoj osvojiti,,hajde u njemackoj ili spaniji
lige prvaka nisi osvojio 10 god,,odlazi,,spanska je najaca ligaaaa