Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Meša - ništa nije postigao...uvijek neko drugi kriv 2. Ćiro - Više Hrvatski trener nego naš 3. Vaha - jedini trenirao malo bolji klub u Evropi - PSG-demagog, neće trenirati BiH a hoće Obalu Slonovače, Alžir i Dinamo zato što voli pare puno i laže da mu nisu bitne 4. Bajević - po Grčkoj čitav život, iza Vahe odmah 5. Petković - tek je počeo sa ozbiljnijim klubovima, ima šansu 6. Hadžibegić - niđe veze truba svjetska - daj sta das 7. Ivica Osim - Yugoslavia najveći uspjeh i donekle Japan, ostalo ništa, klupska karijera 0 bodova - ima karizmu i to je to 8. Dajža Muzurović - staromodan trener ali eto... 9. Mušović, Smajlović, Slišković.....srednja žalost... 10. Od domaćih niko iskorak da napravi, Amar nešto pokušava, Ibraković dobro krenuo pa počeo daj šta daš...... Odgovorno tvrdim da BiH nikad nije imala na klupi stručnjaka svjetske klase zato i ne možemo da odemo na SP.
IVICA OSIM !!!
Oj Slaven bilic ispred legendarnog cire?? ko je sastavljo ovaj spisak i na osnovu cega??
MIROSLAV BLAŽEVIĆ - BOSNA I HERCEGOVINA TU NEMA VIŠE ŠTA DA SE PIŠE .Po meni su Loew i Bilić zalutali i Oto Rehagel zaslužuje u top 10 ..
Ćuj Venger drugi ,na osnovu ćega, par liga i pokoji od mnoštva Engleskih kupova a višestruki osvajaći lige prvaka , svijetskih i evropskih prvenstava iza. Smiješno
imal gdje sušića
Je'b'es listu gdje je Arsen drugi
Medju prvih 10 nema Pep Guardiole ??!!!
MAMU TI KARA .
@mase: Nije ti loš komentar, osobito ono o Hadžibegiću, velikom demagogu i pametnjakoviću koji nema pojma ni o čemu. Jedino si uprskao spominjući Ibrakovića kojemu je najveći domet "europska Sloboda", a i o Osimu mlađem.
S obzirom na ono što je napravio kao trener, Baždarević ne zaslužuje ni 899.560. mjesto.
Ćiro možda nije trener u BiH, ali je rođen u Travniku i državljanin je BiH, možda nema nikakve veze s ."vama", ali ima itekako sa BiH, ma koliko ti to bilo teško prihvatiti .
Nemate vi pojma, ni vi ni oni... Sve je to prdimahovina
a gdje je ona svinja amar osim, gospodar familije? ahahhahahaha
A đe je Jusuf Čizmić, bivši trener Iskre iz Bugojna?
haha. pa taj institut je veca lakrdija od goal.com
FERGIE KRALJ! Glory Glory Man United!