Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fergiii, ajd' ti prvo u BiH da probas sljivovicu, a potom s' nama i u BRAZIL da ispisemo jos jednu Historiju.
jebace ih arsenal u epl kada budu igrali 100 %
8:2
tako je sta ti je :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Teski dani za united.ne znam sta ce sa persijem ako ne osvoje nista ove godine.on ce odmah traziti da ide jer klub ne osvaja trofeje...
Ma taj Moyes veze nema kakav on i MANUTD covjek je zalutao u taj klub.On ako nastavi sa ovakvi rezultatima ni januara nece docekati.Pa vidi se samo po pojacanjima koje on hoce dovesti prije tri godine ti igraci ne bi tamo mogli kopacke cistiti a sad magarac za njih placa po 20-30 mil.Sretan je Everton klub kad ga se oslobodio sto se odmah vidi po njihovim rezultatima.Manchester ove godine ako ostane pod vodstvom ovog majmuna da se lupa nogom u zicugu ako dodje do lige prvaka.
Znate li ko je igrac snukera na slici? heheheeh bjez ba Fergusone, dosta te bilo sa tim plovnjacima :D IN ARSENE WE TRUST!
Mark Šelbi
Pravi covjek da ih odvede u Championship.
Tek ih je preuzeo, pa nije ni Ferguson odma pehar dig'o, a vala sa onim starkeljama u ekipi i ne moze puno bolje
Podrži čovjeka, a kad budeš obilazio ta razna mjesta, dođi bolan i u Bosnu...imaš svašta da vidiš...eto pitaj koga god hoćeš ;)