Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi Vi koji ga omalovazavate treba da znate da je to Gospodin!!!.....Tom gospodinu Murinjio svaki put salje flasu Sampanjca nakon odigranih medzusobnih duela i nije tajna da je Murinjova zelja naslijediti ovog Gospodina, to je Gospodin za kojeg Gvardiola a koji je i sam veliki kandidat za njegovog nasljednika, kaze da je najbolji na svijetu, i da ne nabrajam dalje...a Vi sitni bijedni koji ga nevolite barem ga postujte!, ako ni to nemozete lupajte glavom od zid, mozda vam bude bolje!
4 PUTA ENGLESKI PRVAC U ZADNJIH 5 GODINA 3 PUTA FINALISTI LS U ZADNJI 4 GODINE NAJTROFEJNIJI KLUB NA OSTRVU KLUB SA NAJVISE NAVIJACA NA SVIJETU KLUB SA NAJVECIM STADIONOM U ENGLESKOJ NAJVRJEDNIJI KLUB PO FORBSU........ TREBA JOS?
Ma sve ce to Dzeko i njegova legija stranaca pozlatiti. Cika Alexe , oni tebi nisu ni do kolina.
i amar osim može voditi barcu....
samire kralju sve stoji sto si reko ali voditi onakvu Barcu moze bilo ko kad imaju prejake igrace
zadnja 2 komentara su dokaz da su navijaci barcelone i bayerna tupsoni :=)
ne daje vise igraca u repku od Barcelone :)
govori se za englesku reprezentaciju a ne njemacku reprezentaciju, procitaj malo bolje ;) \"Možda će shvatiti da dajemo više igrača za njihovu reprezentaciju od bilo kojeg drugog kluba na svijetu.\"
Bayern daje vise igraca od man :)
A zalio sam se i ja Moj Alexe, svake sezone mi polome igracima 1-2 noge to ti je klubu minus 10-20 miliona svaka slomljena noga! Al nece opet niko nista poduzeti, vidis i mene svako 3-cu utakmicu zbog toga suspenduju na nekoliko utakmica. Eno protiv luzerpula ofsajd za prvi gol a ja cu dobiti suspenziju! Protiv newcastlea: pa svima je jasno koji je konj onaj Barton i da ce prvi poceti belaje i opet song i Gervinjo dobili suspenzije a oni nista!?
Šta bi tek u Arsenalu trebali reći ? Kada miljenici FA-a ovako pričaju o FA-u :D
@CHAMP19NS kakve sve to veze ima s tobom, pa se poistovjecujes s tim???
@miki veliki @pise Mozete da ga obalavite ovom gospodinu Fergusonu, al samo ako vam dozvoli.
http://www.youtube.com/watch?v=W2fnonnpnPA&feature=related
8, ALO 8 IGRACA..... ..BOTE KOLKO SMO JAKI.. ARE YOU WATCHING looserpool, chelski rent boys....???