"Rezultat nije bio neizvjestan"
4
Ferguson: Dugo nismo ovako igrali utakmicu s Arsenalom
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIRZA GLUP SI KO K.U.R.A.C po tvom za svaku pobjedu reala zasluzan je alex jer je otkrio ronalda i tako x slucajeva ....nedaji vise glupe komentare
mislim da najbolje proglasiti M.U prvakom engleske. mafijaški klub i služe se svim nesportskim spedstvima da osvoje ligu ( kupnju sudaca , kraljičino umešanost,ista banka ih finan. i argelu im je ista ).kad je liverpul prije 3 god trebo bit prvak,dan prije utakmice mančester-liverpul u mančesteru dolazi ta vještica i zna koji je bio se rezultat.
Arsenal je ocajan ove sezone. Ne moze se svake godine prodati najbolji igrac a ne kupiti nista, i tako ne sto postici. A ovaj se hvali nesto, a ni MUFC nije puno bolji. OD dvije lose ekipe izgubila je losija. Ne vidim ove sezone na neko iz Engleske lige moze parirati Barceloni i Realu u LP. Chealsea mi izgleda najozbiljniji ove sezone. A osim Reala i Barse sljedeci je Bayern koji nesto moze ove sezone. Evidentan je pad kvaliteta u Engleskoj ligi ove godine, zasto, ne znam.
svi golovi na 4 fudbal .com
Jest,samo da ti nije bilo kolege preko puta i da nije prepoznao talenat van persija ti tog majstora nikad ne bi ni gledao u dresu mančastera.Zato ne seri. Arsenal je igrao loše,jer su se bojali da napadnu,a najveći krivac za lošu igru je venger
GGMU..BELIEVE..PRVI SMO
Lopov.
joj jesam izdrko malopirje nemogu da se dohavizam ocm
bravoo tatice fudbala