Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast za ovu izjavu,istinita je 100%,a i fino je sto si drogbi odao tako veliku pocast...volimo te fergi
Pametno zboris..
volimo te fergi !!
Neću kusur, daj mi žvaku!
Ovo je veliki kompliment za Drogbu.
ćao fergi luzeru hehe
Uskoro će i treneri ostalih klubova da se raduju jer i Ferguson uskoro odlazi samo se ne zna gdje dal u penziju ili u vječna lovišta.
Ma ferguson je veliki trener,tu na svijetu tom,on ce da dovede pojacanja kad ih bude kupio iz nekih drugih klubova,ali on je i poznat po tome sto dovede nekog nepoznatog igraca,i onda kasnije taj igrac postane poznat jer ga je Ferguson trenirao.I on ce ove godine da bude sampion titule u Engleskoj.
šta pricaš brate,kako to mozeš porediti...raduje se jer je drogba ostario i ne moze vise izdzati pritisak u chelseau..idi čitaj romane neke,kani se fudbala bgt !
procitas li ikad svoj komentar nakone postanja ... ni ti sam sebe ne razumijese ...
Sto se tice Drogbinog kvaliteta, svaka na mjestu. Sto se tice sportskog ugla, gdje se on otvoreno raduje jer je igrac otisao iz konkurentskog kluba, to je jad i cemer. Isto kao da navija da padne avion sa igracima MCa.
smra d od covjeka