Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGANI ŠKOT, laže kao i obično
Tako to radi Ferguson pritiskaj sudije dok ne pocnu suditi za tebe. Zato na old Traffordu tokom godina i uvijek bude onoliko penala. Pogledajte samo izjave drugih trenera nakon meceva na njihovom stadionu. Ne da kod Chelsea, Liverpoola i ostalih nije isto, mada u manjem intenzitetu. Sudije su jednostavno nesposobne, pogotvo u Engleskoj ligi gdje svakog kola sudija napravi kardinalnu gresku koja odlucuje tok utakmice i koju niko na stadionu ne razumije. Video uvesti dok nisu poceli klati te maloumne sudije.
Fergi objašnjava, a Allardyce odmah dobije kaznu, a za isti slucaj se zalio. Zašticeni su ko međedi u premier ligi.
NE DAJ NA SEBE I NA UNITED..GGMU
ko se razumije u fudbal zna da je penal 100% ko poznaje pravila e sad moze biti vase subjektivno misljenje ako ne volite man utd ali penal je 100% sudije grijese u svakoj utakmici i protiv svakog tima ali ako je mancini za bozic rekao da je sudija malo vise popio pa nije svirao za city i nije imao nikakve sankcije ne vidim razlog zasto SAF treba biti sankcionisan za to sto je rekao istinu
mislim da je cist penal, gurnuo je loptu prije i igrac ga po nogama zakacio...klasican...nije gol situacija bila ali ono se cesto svira...i istina u prvoj utakmici na trafordu im nisu svirali 2 penala protiv totenhama...ne volim slusat price o sudijama ali treneri su nekad i u pravu...cist penal! ali realno kad ti protivnik uputi 20ak suteva prema golu trebas biti zadovoljan i bodom!
Roney je sjajan igrac ali svake sezone iznudi barem 3 ili 4 onakva penala koja ne postoje. Veliki respect za ManUtd kao klub i njega kao Legendu ovog sporta ali istina, nisu ni bod zasluzili. Zeli titulu a imao je 3 suta na utakmici, dao jedan gol. Ne treba trazit krivca u sudiji, prihvati to kao covjek, uostalom, nisti izgubili.
Skotski alkoholicar naravno suti ko zadnja pi.ka kad situacije idu njemu na ruku, licemjer najobicniji. Veliki trener ali nikakav covjek. Unitedu slijedi veliki pad na tabeli kad ovaj larmadzija jednog dana ode u penziju.