Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riječ osveta, tj. “osvetili su se” je omiljena kod Srba i Bošnjaka! Kakva osveta i bakrači. U sportu pobijedi bolji i to je to - manite budalaština i počnite živjeti.
nabijem zvezdu na kitu, pozzz
Slab Gojak skroz, a nije ni Bešić briljirao.
Bravo, bravo orbanistanska Zelena Cudovista, razvalite krezzubu vukasistansku krompiroglavu troprstu nepismenu bagru! Uh, kakav gust!
Na ovome klixu delije i grobari se prepucavaju a ovi iz croatie stavljaju biber na rane sportske pa i političke.Bilo kako bilo danas gulaš odera cigane.
Ljudi prikovani za dno tabele, drugorazrednog takmičenja 'europa liga', i onda se netko usudi staviti u istu rečenicu jedan Dinamo Zagreb i tu propalu vučićevu investiciju, taj bunkerski klub, koji u 30 godina pobijedio samo 1 ekipu vrijednu spomena. Još se hvale sa 2 predstavnika u LP, a nemaju jednog vrijednog europa lige.
tko je to 18. na tabeli?! srbi i laži, standardno...
Ta tableta je nevažna, imate 2 predstavnika u niže razrednim takmičenjima, dok dinamo osvoji isto bodova koliko i vi zajedno, a moguće i više... niste za europa lige, a vi bi ligu prvaka hahahahahah
cekao gol ronalda za 450 maraka bem ti kuruze..