Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca nisu ništa kriva !!!
Ma razumijem ja tebe, ali ipak zašto iskazivati svoj bijes pred djecom jbg. Pogledaj sliku, ima ih i mnogo mlađih od 19..
Tojsici su primjer civilizacije u odnosu na banjaluku,sarajevo i posebno siroki brijeg
pa dokad cemo ljubiti paksu nekome ko nas mrzi i hoce da nas izbrise sa lica zemlje ? stockholm syndrome or what?
STOKO CETNICKA NAUCITE MALO KULTURE IZ GRADICA TOJISICA A NE KAO U MODRICI STA STE RADILI I PJEVALI HALLOOOOOOO POGLEDAJTE NA YOU TUBE OVU KULTURU I POSTOVANJE
previse trazis od cetalja, nemaju oni taj mentalni sklop da budu dio civilizovanog svijeta.neko se rodi bogalj,neko retardiran,a neko cetalj. ovo trece je gore od prva dva.
Dogodine brote pjevaju : "Lijepa naša domovino".
Srbi nam ne daju da službeno himna bude "Jedna i jedina", ustvari neće da postojeća uopšte ima tekst jer to pobogu liči na državu, a "Bosna nije država", a mi aplaudiramo na "Bože pravde". Pa trebali su i tri prsta dignuti, da se kompletira ugođaj. još jedan dokaz Bošnjine lakovjernosti, poniznosti, pretjerane tolerancije i definitivno gluposti.
Srbi ? Zapitaj se da li su oni, ili pak ovi naši "srbi" tj. pravoslavci..
@ Tz123, u koju kategoriju spada Milosevic? ti kazes da su srbijanci bolji od domacih...nisu li ono oni slali cetnike na Kalesiju.TZ i tako to? ili su vanzemaljci bili..?? gdje je pobjego general sto je naredio pokolj na Kapiji? svi su oni isti krvoloci, nema razlike, a ja i im se matere vazda sjetim i jednim i drugim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja seljacke drzave braco mila.Cuj medjudrzavna utakmica u Tojsicima, sta je sljedece utakmica BiH-Izrael u Maochi?
Sutra da se gostuje u Srbiji, naša himna bi bila izviždana. Ne razumijem čemu ovaj aplauz.
Bila bi izviždana zato jer danas na stadione na Balkanu (pogotovo u Srbiji) dolaze oni kojima tamo nije mjesto. Gdje si ti vidio normalne ljude na beogradskom derbiju ? Nema ih..
U Srbiji, bar 80% populacije bi izviždalo himne Hrvatske, BiH i Albanije. To nije stvar ko dolazi na stadion, već nacionalnog ponosa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo smo dokazali primitivcima koja smo gospoda. toliko
Kažu krv nije voda.
Tako to rade u Bošnjakistanu: "Nakon što je intonirana himna "Bože pravde" sa tribine stadiona Ada čuo se gromoglasan aplauz"
Pavijanu ko ti drma kavez :):):) Evo banana i ako budes dobar dobices jos banana :):)
Gluma.
marbara jeli ista kao ti kad ga sipu :):)
sta vas to cudi tako je uvijek kad se igra u BiH, nisu oni kao onaj sljam koji je u oktobru 2005 otisao u Beograd da navija protiv svoje Bosne i Hercegovine, da pali baklje, da psuje da vrijedja, da napada nase hrabre navijace koji su otisli da u fer sportskom duhu bodre svoju repku, i da pokaze nivo kulture koji nose iz svojih domova!
Ovo je samo dokaz da su bosnjaci normalan narod u odnosu na srbe nemorate se sloziti samnom a to ce tek sutra vidjeti u Teslicu i povike noz zica srebrenica ubij turcina itd.
A šta je sutra u Tesliću???
samo vi aplaudirajte njim,,a u teslicu nek nasu djecu biju cetnici
o ovome klix ne pise http://tesliconline.com/?p=3948#
brkane....šta predlažeš, da prebijem neko srpsko dijete zbog toga? de boga ti.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)