Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek uzme titulu ove godine, a onda nek ide gdje hoce. Ima 29 godina i sada mu je sansa da napravi jos jedan dobar transfer. Volio bih ga vidjeti u nekom klubu iz liga petice, ali i ako ostane gdje jeste, imamo odlicnog igraca sa kontinuitetom dobrih igara i za narednih dva kvalifikaciona ciklusa.
Ako ode bit će mu greška velika, Fener se vuče po ligi ove godine jedva, ako ne može u neku od liga Petice bolje da ostane gdje jeste da mu Robinho i dalje čisti kopačke 😁😁
Ako nece u lige petice bolje da ostane u svom klubu i sledece godine igra LP
Fenerbahce prvo prosuo toliko para za neke izlizane zvijezde koje dodju samo da maznu pare i nije ih briga za rezultat i sad tek dosli kao pameti,ako hoce Viscu neka daju veliku platu kao i tim nazovi zvijezdama,ma radije bih na zapad nego stao u toj njihovoj ligi.
bolje u italiju ili spaniju u milan romu ili atletiko sevilju nego u fenerbache nije turska liga ni blizu kao sto je bila prije 5 10 godina sad je totalno otanjila