Trening snage i izdržljivosti
7
Felix Magath ekipu trenirao u školi za mornare
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamtite,sljedece sezone Wolsburg ce biti ,medju prve 4 ekipe Bundeslige !!!! Pozz
Ovo je rec pravi trener! Ali, moj Felix pa sto ih nisi spremio da sjeno pokupe kod mene i da mi civaru djubreta uz njivu tjeraju :D
Dobro se Dzeko izvukao od ovog manijaka, pa sad moze prosipati zjale po Sarajevu umjesto trenirati
zato je Hasan Salihamidzic sa 19 godina eksplodirao. Jer ga je trenirao Felix Magat. U knjizi \"Od Tirane do Marakane\" autora Sinana Sinanovica u dijelu koji govori o Hasan Salihamidzicu lijepo pise \"Trener mi je Felix Magath. On voli one koji puno trče. On uvijek kaže u fudbalu moras samo moci trčati, a normalno moras i lopte znati igrati. Sa takvim shvatanjem fudbala, on je zaradio 50 miliona maraka.
al zato ima ne da trce vec da lete po terenu 90 minuta,i sigurno da ce biti bolji nego prosle sezone
Schleifer opet napada, haha. Samo naprijed, zguli im kozu!
pa i stutgart je trenirao u policijskoj akademi ETO STA TI JE SVABO A OVI NASI 5 KRUGOVA OKO STADIONA DOSTA
Džeko i Miske su bili najbolji pod palicom ovog trenera, sada se vidi i zašto. Poslije njegovih priprema mogli su dvije utakmice u komadu odigrati kao od šale, a sada Džeki mrsko potrčat\' pošteno, a Miske dobio par kilograma viška.