Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5000 eura profita u 4 mjeseca govori sve o njihovom radu!!! Ako vas zanima kako do konstantnog profita iz mjeseca u mjesec s analiziranim parovima i kvalitetnim informacijama obratite se njima!!!
ODMAH ZA SELEKTORA BIH SA BARBAREZOM
Ovaj zna kako kapitena staviti u suru. Zovite ga.
Evo nam kandidata umjesto teleta, ne treba dalje traziti
Magath je nekad radio dobar posao prije svega sa Stutgartom pa kasnije u Bayernu, i onda ona titula sa Wolfsburgom koju niko nije ocekivao, i od tada je Felix izgubio osjecaj za stvarnost misli da je ekspert za sve pa je upropastio mandat u Schalkeu, pa je grozno odradio drugi mandat u Wolfsburgu, i sad ovo u Fulhamu je zaista dno, povuci se!
Haj ti na klupu reprezentacije BIH. Milion nije malo, kad možemo Safetu, možemo i tebi.
Luliću, vrijeme je da se i ti zapitaš za nek stvari!