Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je ovo najlošija skupina "igrača" koji su skupili na Koševu. Umislili da su zvijezde i tjeraju kako koga hoće. Ako u našoj ligi ne mogu djeca igrati i skupljati minute već plaćaš plate po 15-20 000 KM za neke kvazi igrače.
Igraci bi bez trenera trebali dobiti treceligasa
Nije Dudic los ,Musemic,Uscuplic itd.Losa je uprava ,ne svi igraci...nemoze vam niko ne stimat,...
Hahah a bilo je da ce osvojiti ligu sampiona
Ovaj glavonja neće ni Hrid više moći trenirati.
Nisu se poklopile neke stvari i treba reci da je i Feđa zaista pravio greške. Međutim, ko je igrao nogomet pa makar i rekreativno (termine sa rajom) zna da juniori bilo kojeg premier ligasa ne bi smjeli ili bi se trebali nositi sa trečeligašem (druga liga centar). Postavlja se pitanje kakvi subto igraci FK Sarajevo??
Pa vi ste prvaci u tjeranju dobrih trenera hahahaha
zrinjski da ima pare sarajeva igrali bi grupnu fazu sada, skoro bez i jedne legende kluba na funkciji , dovedene neke ajle koje nemaju pojma o fudbalu i to te dovede do ovoga realno koje pare daju za plate mogao se napraviti klub tipa rijeke al daleko smo mi odatle nazalost samo sto to niko ne prihvata
I onda klubovi pričaju fol nesto evropa. Smijenis trenera nakon 4 poraza. Gdje ćeš bolan, pa nije čudo što te klubovi iz Andore,Gibraltara preispitaju kad izađeš u konferenciju. Nama su u sportu planovi kao i u državi, od danas do sutra. Cirkus i od lige i od klubova.
Fedja je najmanje kriv
de sjašite malo s čovjeka...
Njegova najveca greska je sto se prelahko na los nacin odrekao nekih dugogodišnjih iskusnih igraca u cemu su mu u mnogome pomogli i navijaci kao i uprava.
Sad ce i Osim dobiti nogu u Velezu i vraca se Dudic ponovo u Mostar
Hej moj Feđa crni Feđa.Mostar je mogao po tebi dati ime jedne o ulica a ti sve pregazio zbog par maraka.Poletio u Sarajevo.Sada možeš se javiti Fikretu i beri kod njega maline.Nevolim nikome zlo ali sam je kriv za ovo sve on.Da je imalo bio covijek nebi sa Velezom sve dogovorio i Velež mu dao sve sto je htio i opet za par sati on ipak ide u Sarajevo.Sarajevo je veliki klub i njim treba jedan trener sa autoritetom.Kao sto je Hadzibegic ili možda Barbarezu ponuditi.
Ispade Miodrag Ješić Murinjo a vi ga otjeraste ccc
Samo je mogao lud covjek ovoga dovesti On nije bio niti ce biti trener trece ligas
FK Sarajevo top tema u drzavi danas.. Sigurno sto smo mali i nebitni.. Feđa voli Sarajevo pravi je hordaš
Najlošiji igrački kadar od završetka agresije... Nemojte na covjeka bacati ljagu kad nije 100% do Feđe... Feđa majstore hvala ti ....Ti volis Sarajevo i svaki ti je poraz teško pao