Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim samo Turske iz 2002.godine...Šukur, Šaš, Ilhan Manzis, na golu Redzber....trener Terim....Izdrži Fatih
Šukur je na mjestu koje mu pripada :) Klasicni izdajnik svog naroda ...
@fbUser1584878954 ??? Nebitni likovi, nebitna informacija...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A kurčili ste se do neki dan. Da neće na vas korona. Jedva ste prvenstvo prekinuli.
Legendarni trener Fatih Terim. Za tebe sam prvi put cuo u Japanu i Juznoj Koreji kada si svoju Tursku odveo do 3 mjesta sjajnom igrom. Zlatna generacija Hakana Sukura, Ilhana Manzisa itd.... Izdrzaces ti to majstore i vratiti se Turskom fudbalu.
Je li i on bio u Konjicu na proslavi?
Želim ovom čovjeku sve nsjbolje. Nažalost, nije se oglasio kad su nedavno raskidali ugovore igračima koji su upozorili na opasnost i tražili da se prekine prvenstvo. Nije, jer je sultan tako naredio.
ja ovo ne vjerujem sekunde nista
Legendo da ti dragi Allah da sabura i tebi i porodici.Ovo je samo od mnogobrojnih iskusenja u zivotu.Uz tebe je velika turska nacija, prvi covjek Turske , turski sin Recep Tayip Erdogan kao i Bosanski Ejalet! Ne daj se !
Dragi Bog ti pomogao-kao i bratskom Turskom nardu sa dovom za sto prije zaustavljanje ovog zla i pobjedu ljudsog roda nad iskusenjem zvanim sejtan19..Amin.
@Poppaj Corona 19 ili Sejtan 19= isto.
Neka ti je Generale Bog na pomoci...
A levati jos igraju prvenstvo. Kad ce vise doci pameti?
@obuzdanL Ne foliraj..ne igraju..Sto se djeco iz dosade ukljucujete u razgovor odraslih? Cini li vam se to poznatim? Hrs u krevet..piad pa 😴 spavat!
Đe je se zarazio?
Dudlo nargilu s jaranima