Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentator je bio jako neprofesionalan kad je rekao odvratna reprezentacija turske
pa realno i jest u pravu, mada nije trebao tu rijec upotrijebit, ali bukvalno u 52. min su turci poceli da uzimaju vrijeme
@tyler1 Pa danasnji najbolji treneri, Mourinho,Simeone,Conte, su majstori u kradji vremena, kad je to rekao za njih i njihove ekipe?
Ovo su Hrvati morali dobiti,grupa je jaka kao beton,,iznenadila me Turska,,Baždarević obavezno pogledaj, kako se igra bez velikih zvijezda
4 prečke u 15 min, neviđeno do sada u nogometu.
cijena za primitivizam i divljanje na stadionima je plaćena.gubitak bodova.odlična HR ali balkanski mentalitet joj neda naprijed...
Pola Mostara na aparatima
Ako Fatih tvrdi da ne vjeruje u sreću u nogometu, onda je on zalutao u ovaj sport. Još se pravi lud. Ubili ih Hrvati, nadigrali, a bod su Turci osvojili zbog...?
@kitolovac ...toga sto Hrvati nisu znali pogoditi vise od jednom.
Kako ti je bilo na Bilinom Polju.Uvijek se naježiv kad se sjedim gola Salihovića i komentara Velida Spahe:"Bravooo Sejooo majstoree"
Gospodine Fatih, pricate gluposti
A koliko me ovaj lik nervira... da se razumijemo, Bošnjak sam, ne navijam za Tursku, navijam za komšije, ali uvijek navijam za onog ko pobjedu želi više. Terimovi igrači cjepkaju utakmicu i valjutaju se po terenu pola sata, očajno se držeći za jedan bod, Hrvatska izmaši sve živo, i on kaže da on ne vjeruje u sreću !? Koga briga u šta vjeruješ, kukavico?
Gledao sam samo zadnjih pola sata tekme pa mi nije jasno zašto Luka nema loptu više u svojim nogama? On zna zadati tempo protiv ovakvih ekipica.
Eto Turci su imali srece, a Hrvatska je bila bolja...sad to toliko vrijedi i mora da se oplace i nipodastava turski gol...pa ja mislim da im Fifa treba dati jos pola gola jer su bili bolji> znaci 1,5 :1 za komsije. e tek bi tada kuknjava imala smisla...
sami Hrvati su krivi za neuspjeh na otvaranju za kvalifikacije SP ali lopta je okrugla i idemo dalje..naprijed vatreni..
Bez obzira da li je Turska srećom osvojila bod ili ne, što se ukupnog sporta tiče a pogotovo nogometa ispada da hrvatska ima 80 miliona stanovnika a turska 4 miliona..