Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas tzv. 'delije' po Beogradu, velicanje Praljka u Sirokom, cetnistvo i fasizam u Banja Luci i po rs-u, ustastvo na Maksimiru,... Svi se kad-tad dozovu pameti, Srbin i Hrvat misle da su 'glavni' u svijetu. Davno i s razlogom je Bismarck rek'o: 'Ako ikad ponovo bude rata u Evropi, 'napravice' ga neka budala s Balkana'. Jos vazi. Majku mu, haj'mo gdje izmjestit' ovu Bosnu.
@BH_Faraon Boga mi neces Bosnu a,ni Hercegovinu nigdje izmjestati..kakve su to glupe poslovice? Kad ostave Bosnu i Hercegovinu na miru-tad ce bit mira!
@BH_Faraon izmjestamo je polahko u njemacku
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad procitah u naslovnici" uzasne scene" prvo sto pomislih je da se desio nekakav masakr, kad ono gluposti koje slusam zadnjih 20 godina...
Bravo braćo nedamo svoju okrnjelu ndh!
Koliko je mrzitelja i fasista oko nas, mi smo najizdrzljiviji narod. Osvijesti se bosnjace, niko ti ne zeli dobro
Braća sa Grobarima i Delijama.Ista su to g ovna
sve poludilo danas sam bio na tekmi hoffenheim -bayern mrznja na svabski nacin dinamo rijeka takodje borac sarajevo bolesno ,,,,,lakse je mrziti i pljuvati vec covjek bit,,,zalosno
Šta van smeta država vaših predaka?
Rijeka je talijanski klub, ne?
Mogu pod ruku sa kolegama stokom u BL
I sada ovi u Rijeci nece moci spavati Zbog toga skandirana
Pjesma je stara i popularna, zamijenili su samo jednu riječ, umjesto živjela Hrvatska, ono su valjda pjevali živjela NDH. Uzput, kad se može veličati komunističkog dikatatora i ratnog zločinca Tita onda se može veličati i NDH, a Index je jugokomunističko leglo.
@VinkoVodomar hajde sine Vinko pisat pa spavat-proslo 20h...hajde brzo nemoj dvaput da ti govorim..davno crtani prosao.
@VinkoVodomar Ne znam samo kako je tog komunistickog diktatora velicao citav svijet a Franji je na sahranu dosao samo jedan drzavnik. I to Turcin ,da ironija bude jos veca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta drugo ocekivati? Tovje tako i nikako drugacije..nazalost..fasizam jaci nego ikad.
Sve podsjeca na 90te
Lijepo li je biti Bosnjak.
To su te evropske vrijednosti