Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti čast! Vrijedan si dečko i neka ti bude sretno u životu čime god se bavio!
Moj Uzune sve sam ja to skontao dok smo jos skupa igrali u iskri. Dok si ti imao stelu I menadžere, ja sam bio karina.
Tekst je malo konfuzan. Prica se svodi na tome da momak nije uspio u fudbalu. On je samo jedan od miliona djecaka koji mastaju da postanu Ronaldo i Messi. Najbitnije od svega je shavtiti kada treba odustati od te ideje.On je promjenio klubova i nigdje nije uspio,sad moze se reci maenadzeri,ali da je bio talenat ne bi tako lako odustala Benfica il iMilan.Naj pametnije je sto je vidio da od toga nema nista i prihvatio se skole.
Najvece zlo svih sportova su kvazi menaderi. Ima tu i i krivice i naseg saveza svi hoce da zarade na jednom tinejderu.
Sumirajuci nase zivotne price, covjeku ostaje u sjecanju vrhunac iskustva, bilo pozitivni ( "Najljepsi dio karijere mi je vezan za Velez i Mostar") ili negativni ( "...zbog velikog nacionalizma u Fk Rad iz Beograda nisam dobio ugovor "). Taj emotivni vrhunac se mijesa sa krajnjem iskustvom kao najsvjezijim. Blend navedenog, vrhunskog i krajnjeg iskustva, to je ono sto ponesemo kroz zivot - ugravirano kao sjecanje. Sretno, momcino. Mostar U Srcu - Velez Do Groba.
I Džeki je malo falilo da ode u programere 😂
U svakom slučaju dobro je da nije prekinuo karijeru zbog neke velike povrede. Sretno Faruk.
šuplja priča ,ko je talentovan za njega će se svi otimati ,imao menadžera ili ne,ovo što on priča proživi 90% igrača , probe su normalne ,nigdje veze ,džaba tim "igračićima" menadžer ako na terenu imaju dvije lijeve...