Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo al u ku*rcu, opet ce svirat penal na udaljenosti od 20 metara od gola, podijelice nam jedno 10 zutih kartona, ako bude potrebe produziti i utakmicu 10 minuta i to je to, je*bes ovakav fudbal
Srecno protiv Portugalaca! Realno pokradeni ste protiv Francuza a onda dobili najtezeg protivnika u zrebu..Moja Srbija je ispala i to je dobro,moraju da se dese korenite promene jer igramo jako smesan fudbal.Vama zelim da se plasirate na Euro,sigurno cete imati i sjajnu podrsku,a i ne bih izdrzao da gledam Kristinu Ronaldo jos jedno takmicenje..:)
OVO JE BOSNJACKI NACIN RAZMISLJANJA KAO I ONAJ \"BIH CE BITI GRADJANSKA (CITAJ BOSNJACKA) DRZAVA !!!!!!!
\"E moj Miki da znas da mi je veliki sad bi svoju mamu poslo po salamu!! Eto toliko internet ratnice iz Dervente, Prnjavora, Ozrena ili neke vase vuk0j*E*bin*E Jadan si ti cim ovdje visis non stop. Ja nikad ama bas nikad nebi nti cu otici na srpski portal. Toliko o casnom neprijateljstvu!
@miki Mi bar možemo sanjati za razliku od vas. Kako vas nije stid poslije one katastrofe se uopšte javljati xD
samo sanjajte da ce te proci
Ne možemo proći Portugal. Mi jesmo najbolja reprezentacija od svih 8 što su u baražu ali smo dobili jedinu reprezentaciju od ovih 7 gdje je se UEFA zaklela da moraju proći. Opet će neko izjaviti da bi bila sramota da bude Euro bez Ronalda. Da je bilo koja druga reprezentacija uložio bi 1000 maraka u kladionici da idemo dalje poslije one fantastične igre u Parizu ali ovako ne trebamo se džaba nervirati. Nećemo proći jer se ne možeš boriti protiv Uefe, sistema i korupcije
.EBET SE USTA ZVALJAVA TI VAZDA KO FOL PAMETAN!!!!!!! VOLIM REPKU I ZARKO ZELIM DA PRODJEMO NA EVROPSKO ALI SAM MORAO REAGOVATI NA PAPKA.
Čisto sumnjam da možemo proći dalje jer je Portugal favorizovana reprezentacija od strane Uefe i učinit će sve da prođu. Da bi mi prošli moramo pobjediti Portugal, UEFU, FIFU, sudije.. Sjetimo se šta je bilo sada protiv francuza ( 3 nepostoječa prekršaja za 3 žuta kartona i nepostoječi penal )
Turci pripremite guzove portugezi su dosta kurati
tipicna bosanska izjava. Mozemo proci bez problema...cuj !\" Pih...
Za one koji govore Engleski. Pogledajte kakvu je lijepu stranicu otvori nas covjek u vezi Bosne, Portugala i Uefe http://www.facebook.com/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156#!/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156
iz tvojih usta jarane u božije uši
Ja volim jedan veliki hot dog u svoja usta!
ok sa portugalom igramo ali neznamo skim igramo koga smo izvukli iz UEFE
ma nek prica ko sta hoce, ja kajem oderacemo portugal ko siroce napolitanku a onda idemo na euro da priredimo iznenadjenje
Normalno da prolazimo :D http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standings/round=15171/group=2000742/index.html Kipar im najslabiji u grupi i rez bio 4-4 Ima da ih rasturimo!