Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti u prodaji ulaznice sa svim tribina ?
oni ce napuniti jug
sarajevo postaje ko dinamo u hrvatskoj i aferim jel željo je klošarski klub ne navijači jel to se vidjelo šta amar misli o jugu i tim momcima pa da niko ne dođe na đenazu ćati,neznam samo neće na dobro,svaka im je tekma bakljada i plaćanje kazni to je amar osim boli ga karina za navijače
Losa kopija mamica
ko ne skace hordaš nije hej hej hej
ma daj, jedna od boljih ekipa u Bundesligi pretjera ga malo,sasvim solidnna ekipa koja se moze sa malo truda prevazici....
pozdrav Bosno, svaka cast samo sa srcem i pozitivnim duhom , pa sta bude .Karte se u Gladbahu rasprodale . Ali idemo pred stadionom mozda nas sreca posluzi .
Opet kazem, samo srce na teren! Klub je u svakom slucaju na dobitku, a ne terenu sta bude ! Samo hrabro, posibat se na terenu, pa ponavljam, sta bude !
zasto strah..primice 7-8 komata ito je to
Mislis ko Seljo od Litexa ?
zeljo je zivot ostalo su sitnice
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
amidža is proud :D
Sarajvo do groba