Komentari (530)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek voljeni: Velež Mostar !!! Pokazali ste karakter! Ljubi vas navijac Zeljeznicara!
bravo velez❤⚽️👍🇧🇦bravo rodjeni❤👍⚽️🇧🇦 bravo bravo bravo bravo...i sudija mogo si i jos 90 minuta produzit...velez bi opet prosao dalje...⚽️👍❤
Ne da se usranom do potoka. Doduse, ovo je najobicnije razbojnistvo, kriminal, kradja…… Bravo Velez, vise ste prikazali, nego Sarajevo za ko zna koliko godina. Sabrina quravelo, mrs iz Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko su ba ovi momci? Hoće li mi neko reći ko su ovi momci? Prvo, protiv ovakve ekipe odigrati ravnopravno u obje utakmice. Drugo, sačuvati prisebnost nakon onakvog gola. Treće, odraditi penale kao da imaju godine iskustva. Vanzemaljci. Željovac sam oduvijek, ali ovo je nevjerovatno. Gdje su ti naši velikani da pokupe koji fazon? Ne živi se od stare slave. Bravo Rođeni.
Penale su lose odradili al im se vratilo za go u 98 min
Bravo Velež Grčka na aparatima
Jbt citajuci text clanka moradoh se vratiti na pocetak da vidim s kim je igrao Velez... Nema veze cija je sansa bila, sutira ...vić, brani ...vić. Samo nasi 💪
Velezu i Mostarcima kapa do poda za uspjeh srcanost, borbenost, selam iz Sarajeva
Cestitke Velezu i svim njegovim navijacima !
Ne kažu džaba u Mostaru "Drama"! Bravo Velež, nemam riječi kojom bih vam čestitao na najljepši mogući način!!!
Napokon lijepe vijesti
Ljubi vas brat! ❤️
Ma šta reči osim čestitke rođeni !
Nocas slavi cila Hrvatska naprid Velez.Covic place ka malo dite jutros.Mostarci imaju svoga pridstavnika iz svoga stolnog grada nakon vise desteljeca .
Ne pizdi
Suze su mi krenule od dragosti.Svaka cast Velez.Svaka cast mostarci
Namjesteno.
Kakav uspieh suncokreta.....ovo je za nepovjerovati. U trecem su pretkolu konferencijske lige....nikad viđeno. Ahahaaaaaaa!!!!!
Haters gonna hate. Up yours, mate!
Znaci na ćelavo🤣
Je li slavio i bljedoliki Ante?
Bravo Velez, treba se dobro pripremit za duela s Elfsborg