Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li mancester igrao veceras protiv reala iz vremena galaktikosa ili sevilje?! Ovo je sramota da ljudi nisu presli centar dva puta a slozili 600 miliona u ekipu
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
Taktika druze hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mourinho je najdebilniji trener na svijetu. Toliko ogavnosti u njegovom timu, toliko nezainteresovanosti za kombinacije, lepršavost i protivnički gol, da to nije humano. Žalim navijače Uniteda koji moraju da gledaju onu patnju svih 90 minuta svaku utakmicu. A još gora njihova uprava što je zadovoljna svim tim, pa mu produžiše ugovor. Nabio bi ga nogom i udaljio 10 km od Old Trafforda. Može samo da se zahvali De Gei. Navijam za Sevillu..
Divim se ovom Murinju svaka cast kad uzimas levate iz kluba a vodis tim na ovakav nacin!
A ja kontao, dok su Brown i Silvestere igrali, da su klocevi
Realno po pokazanom, Sevilla ima veću šansu da na Old Traffordu izvuče remi i prođe dalje...
Pogba da si ostao u Juventusu i dalje bi bio najbolji. Ovakva igra u Man. Utd je ocajna na nivou djece na fizickom
Manchester Utd, uz to ne mislim kao klub da su jedno veliko nista, cisto iz razloga sto na klupi ovog kluba s velikim imenom sjedi jedna obicna neznalica, moze neko pricati, osvojio s Portom ovo, pa s Interom, s Realom jednom uzeo ligu, s Chelsea-om ligu 3 puta, nabijem sve te trofeje koje je on osvojio s takvim igracinama... ovo je smijesno gledati koliko je izgubio kompas.. svaka ekipa moze nadigrati ovako jadni Utd..
Mourinho debilni gori od Van Gaala
I onda se nadju neki tvrdoglavi strucnjaci pa stavljaju ovog Mou-a ispred majstora Pep-a.
To su debili i ublehem
reakcija poput macke-golmanski izvadjeno ispod precke. #SasaVugdalic
Da je bio Ibra dobili bi
ode stari dobri Manchester u historiju murinjo im je grobar a oni produzili jos dvije sezone
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, katastrofa,dosada itd. Tako je uvijek kad igra tim koji vodi Mourinho, nema ljepote,samo destrukcija. To nije nogomet.
Ne mogu da vjerujem da ima nekih koji zele da Chelse-a i Man UTD prodju dalje i da gledaju ovaj uzas u daljem takmicenju. Prvi parkirali autobus kod kuce, izorali stadion da onemoguce igru, drugi parkirali autobus protiv ekipe koja kosta 5-6x manje od njih.
@tuzlak478 Taktika je to malih klubova koji igraju protiv najvećih, ne bi li se bod uzeo. Ali da ti kao apsolutni favorit, što zbog finansijske moći, što zbog historije kluba, dolaziš jednom nižerazrednom klubu i da ne pređeš centra cijelu utakmicu, to je već sramota.
@tuzlak478 Evo o ovom oranju terena pricam: https://www.joe.co.uk/sport/the-stamford-bridge-pitch-is-in-very-bad-condition-for-chelseas-clash-with-barcelona-163991
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
murinjo genije
Najjaci je Saša ovaj,prica o pobjedi Zrinjskog i sramotnom sudjenju,na krsju kaze svima nam je zao jadnika iz Gabele hahahah
Liga Prvaka, a on uzme pričati o parovima za naredno kolo naše lige, o žrijebu Kupa itd. 😂😂