|

Falcaovi testovi oduševili sve u Galatasarayu: Njegova metabolička dob iznosi 22 godine

Falcaovi testovi oduševili sve u Galatasarayu: Njegova metabolička dob iznosi 22 godine
1
K. H.
13.9.2019. u 07:27
14
komentara
1

dijeljenja
Falcaovi testovi oduševili sve u Galatasarayu: Njegova metabolička dob iznosi 22 godine Radamel Falcao (Foto: EPA-EFE)
Kolumbijac Radamel Falcao oduševio je čelnike i uposlenike Galatasaraya svojim zdravstvenim stanjem, a prema objavi turskog dnevnog lista FotoMac, njegova metabolička dob iznosi 22 godine, što ga čini 11 godina mlađim.
Falcao je u ovaj turski klub stigao kao veliko pojačanje, odmah ga je dočekalo 25.000 vatrenih navijača Galatasaraya koji od ovog napadača imaju velika očekivanja, a pored borbe za titulu prvaka koja se od Galate očekuje svake godine, Falcao bi trebao napraviti razliku i u evropskim utakmicama.

Kako bi na najbolji način provjerili zdravstveno stanje ovog napadača, ali i njegovu formu, Turci su napravili istraživanje o zdravstvenom stanju bivšeg napadača Monaca i ustanovljeno je da njegova metabolička dob iznosi 22 godine i da je po tom segmentu 11 godina mlađi.

Razlog u tome svakako leži u činjenici da je postigao sjajne fitness rezultate testova koje je uradio po dolasku u klub.

"Ovo je dokaz da su izbalansirane proporcije njegovog tijela i stanje unutrašnjih organa. Iznos stanične tekućine je zadovoljavajući. Totalni iznos vode je na željenom nivou te je mišićno tkivo u dobrom stanju", piše FotoMac.

Falcao bi svoj debi u novom dresu trebao imati u Superligi protiv Kašimpaše.
Prijavi grešku


Komentari (14)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...