Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKUPAN PROFIT 22 750 I 6 500 kn U TEKUĆEM CIKLUSU! STANJE NAKON 80 DANA: 33/43 POGOĐENIH SINGLOVA GDJE JE PROSJEČNA KVOTA VEĆA OD 2, ŠTO JE BLIZU 80 POSTO USPJEŠNOSTI ZASADA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn.
Redakcijooo.... oooo redakcijoooo... zasto ne objavljujete vijest da je vas idol Modric kaznjen od strane svog kluba? Odluka donijeta sinoc, svi portali objavili jutros (Daily Mail, Telegraph, Mirror, Guardian, itd), a vi nista? Ista news agencija koja salje vijesti Indexu salje i vama, Index objavio jutros a vi jos sutite, pa cega se to stidite lutke moje novohrvatske? Ali ste zato brzi objaviti sve pozitivne vijesti vezane za Hrvatsku i to bez ispravki, tako da za hrvatsku kosarkasku reprezentaciju citamo clanke poput \"nasi su dobili... nasi su osvojili...\"... Onda npr. clanak o muslimanima u Meki zabranite za komentare ali Papinu molitvu za Olimpijadu ostavite jer znate kakvi komentari slijede? I onda bude ono kao, gledaj kako zli Bosnjaci pljuju dobre katolike. Mamu li vam perfidnu. Vama jednostavno treba yebavat\' krvavu majku na svakom koraku, prava ste pravcata djubrad i olos, a jednog dana ce to doci na naplatu.
fag=peder(eng.) fagner=pedercina