Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su nasi susjedi za koje mislimo da su fini i miroljubivi, ovo je klasicni fasizam i vjerujte da ih 99% podrzava Simunica. 99% ih podrzava Tudjmana koji je dokazano naredio agresiju na BiH, oni se ponose tim. Cast izuzetcima, ali malo ih je i plus nisu bucni kao sto bi trebalo. Nikad nek Bosnjo,Bosanac ne zaboravi sta se desilo i sta se moze desiti. Odite na index.hr i trazite vijesti o BiH,ili nasoj repki ili dzeki pa vidite kako nas ponizavaju, SVI
Ustaso miran budi! Treba vas poslati u Gvantanamo a ne neduzne muslimane tamo sto drze. Takvi kao ti su klali po Bosni i opet bi. U zatvor bi ja vas sve
Preseravaš sa postocima.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...da provjere ip adrese... 99% tih komentara je doslo iz hercegovackog krša i kamena a ne iz te tkz.famozne domovine Hrvatske :-) sto je ujedno i tuzno i smijesno
sad sam provjerio...fifty-fifty--- pola hercegovina a pola ustaška dijaspora... a kako su tako spremni a svi pobjegli po bijelom svijetu
šta su rekli Hrvati kad su vidjeli koju su grupu dobili na svjetskom prvenstvu...ZA DOM SPREMNI...hihihi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ustaski pozdrav je " za poglavnika spremni" ,a ne za dom. Pavelic je prisvojio i izmijenio taj pozdrav, sto bi stvarno netko slavio kukavicu koja je utekla, prodala hrv. teritorij, nakrala se i utekla u Spanjolsku?! Ova djecurlija i djeca "dijaspore" nemaju drugog posla pa kenjaju, koliko vidim najvise je tu onih iz minhen bojne, sad zbog toga napasti cijeli narod?
Poredjenje Simunicevog povika i skandiranja na Marakani ne pije vode.Navijacka stoka se prepoznaje i u Zg i Bg i Sa a Simunic je na Maksimiru predstavljao Republiku Hrvatsku i samim time njegovo djelo je teze i kazna je adekvatna.
Daj budali dovoljno dug konopac, sjedi pod palmu i uzivaj u prizoru.
Pa kad se spremni uhvatite se noge i haj svi zajedno u pi*** materinu
I u Zagrebu i u Beogradu, Bosanci su zadnja rupa na svirali. I to dokaziju najviše oni koji su porijeklom iz Bosne, a vrše visoke funkcije u Hrvatskoj i Srbiji.
Ova FIFA bi meni sad bila Vrh kad bi zabranila hrvatima publiku....hahahhahahha
MINISTAR Željko Jovanović smatra da je kazna Josipu Šimuniću zaslužena. "Kazna je potpuno očekivana i sasvim zaslužena, a svi koji se iščuđavaju ili viču da su u šoku ponovo pokazuju potpuno nerazumijevanje modernog europskog društva koje ne trpi diskriminaciju i uvrede na nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj ili etničkoj pripadnosti", rekao je Željko Jovanović za Index, odgovarajući i na naš upit kako komentira konsternaciju IO -a HNS-a kaznom Josipu Šimuniću. "I ovom prilikom ističem ulogu škole koja će kroz nastavu povijesti i građanskog odgoja omogućiti našim učenicima i budućim generacijama usvajanje znanja sa razumijevanjem, vještina i građanskih kompetencija koje će rezultirati vrijednostima i stavovima kojima se poštuje dostojanstvo svake osobe, ljudska prava, slobode i odgovornosti u nacionalnom, europskom i međunarodnom pravnom sustavu, ravnopravnost u odnosu na dob, spol, te etničku, vjersku, klasnu i drugu pripadnost, rasu i druge razlike, zatim vladavina prava i zaštita ljudskih prava, te suzbijanje neljudskog, ponižavajućeg i nepoštenog, koruptivnog ponašanja, kao i suzbijanje društvene isključenosti na svim razinama", dodao je. "To je pouka slučaja Šimunić i nadam se da su svi tu pouku dobro čulu, upamtili i da će se u buduće ponašati u skladu sa njom. Ne želimo valjda da nas Europa DOŽIVLJAVA KAO NAZADNE DESNIČARE, kao zaostalu državu u kojoj se gaze manjinska prava i veličaju ustaštvo i fašizam. Hrvatska nije takva i zadatak je svih nas da to u svakoj prilici i dokazujemo", naglasio je ministar sporta.
Svima krivo kako Hrvat voli svoj Dom!
Hrvati ce domu a nisu jos ni krenuli hahaha jedva cekam. Neprocjenjivo!!!!
zaboli ba nas ljudi vise za Simunica,samo su sebe osramotili,mi idemo u Brazil ponosno i muskii i i razvalit Nigeriju i Iran,sve ostalo je nebitno.
da su pametni da ih izbace al skrozz bass
Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana. Na vrh gore Trebevića, U logoru Francetića. U logoru Jure sjedi, Svojoj vojsci on besjedi. Oj Hrvati, braćo mila, Duboka je voda Drina. Drinu treba pregaziti, A Srbiju zapaliti. Kad je Drinu pregazio, U nogu je ranjen bio, On ne viče ajme meni, Već on kliče za dom spremni!
E kada bi još bilo istina. No nećete više nikada do Drine. Al ste na nišanu FIFI, UEFI pa će te popiti još gomilu kazni. Nemate pojma šta vam se sve sprema!
Sve go ustasa do ustase. Najveci zlocinci koje je svijet zapamtio. Svojim metodama ubijanja i mucenja, vratili su Evropu u mracni srednji vijek. Sada nove generacije dokazuju da iver ne pada daleko od klade. Zauvijek su prokleti.
ma 90 % debila koji to podrz.su Hercegovci.napaceni jer Hrvatsku za njih boli briga.sta vise,stide ih se.
hebelo te tih 90% hercegovaca i 100% bosanaca
I u Zagrebu i u Beogradu, Bosanci su zadnja rupa na svirali. I to dokaziju najviše oni koji su porijeklom iz Bosne, a vrše visoke funkcije u Hrvatskoj i Srbiji.
ako sam dobro shvatio text......hrvati blatera,papu i mandelu nazivaju ciganima.....???.....totalno popucala nacija ahihihihihhihihhihihihhihiii
evo jedna pesma za tebe Evo zore, evo dana, Evo Jure i Bobana. Na vrh gore Trebevića, U logoru Francetića. U logoru Jure sjedi, Svojoj vojsci on besjedi. Oj Hrvati, braćo mila, Duboka je voda Drina. Drinu treba pregaziti, A Srbiju zapaliti. Kad je Drinu pregazio, U nogu je ranjen bio, On ne viče ajme meni, Već on kliče za dom spremni!
evo i tebi jedna pjesma...a pjeva je hrvat :)))) http://www.youtube.com/watch?v=bA086Uvlyr4