Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo bi bio dobar fazon, da moze da igra tim od igraca koji se ili nisu polasirali ili iz drugih razloga ne igraju na svjetskom prvenstvu. Fali mi Zlatan.
U Man City bila tri igrača koja su usporavala i solirala. To su bili Yaya Toure, Nasri i Silva. Dok se okrenu tri puta oko svoje ose, Džeko je već bio pokriven i blokiran. U takvoj igri, jedino se Aguero snalazio jer je i on solista. Gvardiola je promijenio taj koncept sa De Brune, Saneom i Sterlingom koji idu samo naprijed. Džeko voli igru na prvu loptu i tada ga je teško pokriti.
Dobar tim,kladim se da bi finala rahat bi dogurali.
Dzeko i je prava klasa, najbolji napadac na balkanu a stvarno nisam neko koji previse dize bosanske igrace. Za razliku od npr. Pjanica Dzeko i u velkim utakmicama igra dobro i preuzima odgovornost. Zasluzuje da igra u boljoj ekipi, u Cityu je imao taj peh da je City igrao samo s jednom spicom a ispred njega je bio Aguero ( najkompletniji napadac engleske lige). U Arsenalu, Chelseau, Man Utd bi bez problema bio standardan.
Povratak otpisanih...
Pjanic je izmislio fudbal za Fabregasa, Gotzea i Naingolana.