Nogomet
0

Fabregas upitan za nastup protiv Italije

Totalsport
Cesc Fabregas (Foto: Arhiv/AFP)
Cesc Fabregas (Foto: Arhiv/AFP)
Da nije sve tako idealno u reprezentaciji aktuelnih evropskih i svjetskih nogometnih prvaka, Španaca, govori i vijest o povredi Cesca Fabregasa.

Vicente del Bosque mora se suočiti s prvim i to jako velikim problemom uoči prvog susreta, možda i ključnog u grupi C, na Evropskom prvenstvu protiv Italije.

Nogometaš Barcelone, Fabregas, je u finalnoj utakmici španskog Kupa kralja (25. svibnja) zaradio lakšu povredu zadnje lože, a čini se da se stanje po tom pitanju nije popravilo. Štaviše, moglo bi biti i puno gore.

Naime, Barcelonina ljekarska služba analizirala je Fabregasovo fizičko stanje, te obavijestila Del Bosquea da riskira s povredom teškom i do nekoliko mjeseci izostanka s terena. Naime, došlo je do zamora "materijala" nakon duge i naporne sezone.

Doktori su područje koje je Španac povrijedio nazvali "vrlo osjetljivom i opasnom zonom", te su savjetovali Del Bosqueu da sjedne sa svojim stručnim štabom i igračem kako bi odlučio što je najbolje za Fabregasa.

Iako se još ne spominje ta opcija, moguće je da će Fabregas propustiti prvi susret Eura protiv Italije, a možda i cijeli turnir.

Hrvatska i Španjolska igraju posljednji susret skupine C - 18. lipnja.