Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sapunicar. Kolko su kmecali i on i Barca o nekom Barceloninom DNK umjesto da su platli pisljivih 35 miliona koliko je ARsic trazio. A ne, bolje dvije godine okolo kukat. Ljigo ovaj mali i puno mu je dosadno ovih dana, zena nece da prave djecu, pa prica gluposti.
Özil je doktor za tebe klocino
@Hatikwa ozil njemu ne može kopačke vezat. Ozil ima svjetsko sa Njmeačkom, Fabregas dva evropska i svjetsko sa spanijom, titule sa chelseaom i barcelonom. Ozil je propo odavno, precijenjen igrač.
@Hatikwa Ozil je sjajan igrač, lijen kao da izvinu komsije kao Crnogorac sa mantalitetom djeteta od 4 godine
tako mi ga zao,te suze i bol
Niko nikad kao Henry
Jedan je Denis Berkamp !!!!
@gooUser1584953515 Bergkamp, Viera, Henry, Rosicky... i ja sam volio Arsenal ali kasnije je propao ko Zeton! Ovo je sada zesce sranje
Ne moj ti naseg hulka(seju)ponizivat,stoko jedna, sto nisi osto i pomogao da bude Arsenal opet medju prvima, lako je igrati sa dobrima
Kao navijač Arsenala moram se složiti sa ovim koliko god da je bio bolan njegov odlazak, a kasnije i van Persija kao zadnjeg od njih trojice. Jedino je Alexis Sanchez opravdao očekivanja i bio igrač svjetske klase, ali i on je napustio klub iz identičnih razloga.
@MarlboroGold Alexis nakon njih trojice. Ozil taraba.
Kad je otišao iz Arsenala počeo je osvajati trofeje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trebao si ostati, spustili bi se na tvoj nivo i ostali
Zato je osvojio 2 Premier lige u Chelseau a u 4rsenalu cunu