Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je odnost i ljubav prema klubu i mislim da \"topnici\" nemaju pravo biti ljuti na njega, pa pruzio je najbolje partije igrajuci za Arsenal , ali nije mogao dovijeka trpiti neuspjeh, odnosno posustajanje pred kraj sezone
Fabregas gledaj ti svoju karijeru u barci ces se bolje snaci nego u Arsenalu .. !
To ti bio u Londonu i Barceloni pa znaš kakva su tamo gospoda ili seljaci.
p.i.c.k.o izdajnicka!
SVO vrijeme hahahhahah
dobar je Portsmouth :DDDD
@Pure Poison kada vec pokusavas ispasti pametan, onda makar tacno napisi ........ ne kaze se ni sve, nego \'svo\' vrijeme.
Ovo mu je nepotrebno! Previše je pričao o Arsenalu otkako je otišao, nek se fokusira na Barcu, Goonersima je ionako teško. *Navijač Portsmoutha
Hajd ne seri. Ti si jedino patio u Arsenalu i jedva si cekao da odes. Btw, ne kaze se cijelo vrijeme vec sve vrijeme. Gdje ste vi skole zavrsavali?
Ko ne bi patio kada bi bio u seljackoj kataluniji umjesto u gospodskom Londonu :/
Jhedi ghovna
Haj ne rise...da si patio ne bi otisao
E ti mu reci sta ce raditi...