Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovaj bi ga primio i u anal samo da ga dovedu
nezz samo gdje ces igrati :D thiago alcantra.iniesta,xavi,keita,jesi razmislj\'o o tome da bio mogao presjediti na klupi sljedecu sezonu,ha?
@@omchi i da .... da stvarno vrijedi 40 miliona...... Barselona ne bi pregovarala, nego mi odmah izdvojila tu svotu novca ;)
@@omchi pa neka onda stave 60 miliona, sta je za prvake spanije u evrope dati jos 26 miliona..... nivo intaligencije ti je ravan sobnoj temparaturi o.O
DOJAVE 1000%:... BLOG: swan4inter-bet
to je covjek, a ne ko onaj hummels pi.c.kin dim, nece da se vrati u Bayern, a kajat ce se kad tad!
pa ako daju 34 miliona, prvaci spanije i evrope, ne shvatam koja je to ciganija povecati na 40 :D da se razumijemo, vrijedi svih 40 miliona!! i ti hljeb kad kupujes u prodavnici ne mozes dati marku i reci eto toliko vrijede, ne zanima me sto vi kazete da je 1.30 nego moras platit 1.30 zato nemoj ni ti da kejnas i da vrijedjas ljude!!!
@2011 pa k.r.e.t.e.n.u zapitaj se da li on vrijedi toliko..... cuj daj koliko traze i eto vam ga, kako si samo gl.u.p .... to je strasno !
Ih suplja prica--cije nator.ba
p.i.cc,..k.k.a. ljubi grb arsenala godinama dok je barsa bila niko i nista nisi htio tamo neg si otisao u tadasnjeg engleskog prvaka a sad se prodajes...Barca ciganci ne daju a oce da ga kupe pa dajte 40 kolko traze i eto vam ga niko nije lud da vam da na ime Barca daje djaba igrace
nezz samo gdje ces igrati :D thiago alcantra.iniesta,xavi,keita,jesi razmislj\'o o tome da bio mogao presjediti na klupi sljedecu sezonu,ha?
Pa kad ga toliko hocete dajte malo vise cigani.. a i on glup vopra
Prvaci Evrope, seljacino!
barcelona = ciganija
Tesko da ce ga sad uzeti kad Alcantara rastura